Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 06/02

Κριός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων θα θολώσει κάποιες καταστάσεις για αυτό όσο κι αν θέλεις να ξεκαθαρίσουν τώρα κάποια πράγματα καλό θα ήταν να μην τα πιέζεις. Η σύνοδος με τον Ποσειδώνα δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κουβέντες πίσω από την πλάτη σου για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η με τα  προσωπικά σου ζητήματα.  Ιδιαίτερη προσοχή θα  χρειαστεί να δώσεις και σε οικονομικά ζητήματα καθώς μία ξαφνική απόφαση που θα πάρεις, δεν θα βγει όπως την έχεις στο μυαλό σου. Σήμερα καλό θα ήταν να  κρατήσεις στάση αναμονής για σημαντικά ζητήματα καθώς η ήμερα θρέφει απάτες και αυταπάτες.

Σήμερα είναι πιθανόν να ακούσεις από το/η σύντροφό σου λόγια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα το ίδιο μπορεί να κάνεις και εσύ. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα είσαι επιρρεπής να εξιδανικεύσεις μία σχέση την οποία έχεις κατά το παρελθόν, χωρίς να χρειάζεται.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη που  πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η στις υποσχέσεις που θα δώσεις ιδιαίτερα σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.  Είναι πολύ πιθανόν να προθυμοποιηθείς να αναλάβει μία δουλειά ενός φίλου σου ή να του κάνεις μία χάρη την οποία όμως δεν θα καταφέρεις να εκπληρώσεις.  Προσπάθησε να μετριάσεις τον ενθουσιασμό σου  καθώς μπορεί να σε παρασύρει σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.  Σήμερα είναι πιθανόν να προκύψει και μία διαφωνία με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο την οποία πρέπει να προσεγγίσεις με ειλικρίνεια.

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις την τάση να μην είσαι τόσο ειλικρινής με το/η σύντροφό σου και αυτό αργότερα μπορεί να σε εκθέσει.  Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να μην δώσεις μεγάλες υποσχέσεις αλλά και να μην παρερμηνεύσεις τα μηνύματα που θα σου στείλει αυτός/η που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων  μπορεί να δημιουργήσει μία θολή κατάσταση  σχετικά με τον επαγγελματικό τομέα.  Απόφυγε τις ριψοκίνδυνες κινήσεις σήμερα ακόμα και αν σου γίνει μία επαγγελματική πρόταση την οποία θεωρείς μεγάλη ευκαιρία καθώς δεν θα είναι έτσι.  Η σύνοδος με τον Ποσειδώνα δείχνει πως θα υπάρξουν πολλά λόγια όμως λίγα από αυτά θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.  Καλό θα ήταν να κρατήσεις μικρό καλάθι σε οτιδήποτε ακούγεται εξαίσιο, ιδιαίτερα σε αυτά που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα.

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις  μία λανθασμένη αντίληψη σε ένα θέμα που σχετίζεται με τη σχέση σου για αυτό  απόφυγε να βγάλεις αυθαίρετα συμπεράσματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου πει πολλά, κράτησε μόνο αυτά που θα κάνει.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων θα σου δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες  σχετικά με ένα εκπαιδευτικό σου ζήτημα.  Είναι πολύ πιθανόν να θεωρήσεις εύκολη υπόθεση κάποιες εξετάσεις που έχεις να δώσεις για μία πιστοποίηση, ακόμα και ένα σεμινάριο όμως η πραγματικότητα θα σε διαψεύσει.  Δες με την  απαραίτητη προσοχή εκπαιδευτικά σου ζητήματα καθώς θα χρειαστείς περισσότερο χρόνο αλλά και κόπο από όσο πιστεύεις πως χρειάζεσαι.  Σήμερα είναι πιθανό να έχεις και μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου η οποία θα σου φέρει νέα για κοινά σας πρόσωπα,  όμως είναι πιθανόν να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σήμερα  απόφυγε  συζητήσεις του στυλ «που θα πάει η σχέση σας» με τον/η σύντροφό σου, καθώς αυτά που θα ακούσεις μπορεί να είναι αυτά που θέλεις αλλά δεν θα είναι αυτά που θα γίνουν.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μην ξεκινήσεις να υπόσχεσαι πολλά σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts