Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 08/10

Κριός

Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στο συντροφικό ζώδιο του ζυγού θα νιώσεις την ανάγκη να αποκτήσεις πιο στενές επαφές με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς, ιδιαίτερα αν αυτοί ανήκουν στους αγαπημένους σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το πρωί θα σου χαλάσει λίγο τα σχέδια καθώς κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν θα σε αφήσουν να αφιερώσεις χρόνο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο σε προτρέπει να πας μία βόλτα και να συναντήσεις φίλους σου!

Σήμερα προτίμησε το δεύτερο μισό της ημέρας για να δεις τον/τη σύντροφό σου καθώς όσο περνάει η ημέρα η διάθεσή σου θα γίνεται καλύτερη και η ενέργειά σου ανεβαίνει. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ θα σε κάνει να κερδίσεις κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.

 

Ταύρος

Σήμερα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες παραπάνω εργασιακές υποχρεώσεις από αυτές που ήδη έχεις με αποτέλεσμα να νιώσεις λίγο πιεσμένος/η. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το πρωί υποδηλώνει πώς θα πρέπει να αναλάβεις κάποιες επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις και να κάνεις υπομονή με αυτές. Όσο περνάει η ημέρα θα γίνεται καλύτερη καθώς το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως οι ενέργειές σου σε κάποιο επαγγελματικό ζήτημα θα αποδώσουν καρπούς. Πρόσεξε την υπέρ-κινητικότητα σου καθώς  θα σε εξαντλήσει.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να παρακινήσεις τον/τη σύντροφό σου να ασχοληθεί  και εκείνος/η με τις δουλειές που μπορεί να έχει αφήσει εκκρεμότητα, αλλά μην εκνευριστείς σε περίπτωση που δεν το κάνει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να σε ενδιαφέρει, αλλά  θα σε κουράσει καθώς θα χρειαστεί αποθέματα ενέργειας!

 

Δίδυμοι

Σήμερα  επίλεξε να ασχοληθείς μόνο με οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ερωτευμένος/η με αυτό, είτε είναι άνθρωπος είτε είναι δραστηριότητα είτε είναι δουλειά. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα ευνοήσει οτιδήποτε αρκεί να το κάνεις με πάθος. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το πρωί υποδηλώνει πως θα υπάρξουν στιγμές που θα  νιώθεις στα «κάτω» σου όμως θα είναι παροδικές. Το απόγευμα ημέρα θα αρχίσει να γίνεται πολύ καλύτερη καθώς το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη με τον Υδροχόο θα φέρει ευκαιρίες για φλερτ, διασκέδαση και επαφή με ανθρώπους που σε κάνουν να περνάς καλά.

Σήμερα μπορεί να είσαι αυστηρός/η με το σύντροφό σου αλλά μέχρι το απόγευμα θα το έχεις μετανιώσει, για αυτό προσπάθησε να συγκρατηθείς για να μη  ψάχνεις να βρεις δικαιολογίες μετά! Αν είσαι ελεύθερος/η  η λογική χρειάζεται σε μία πρόσφατη γνωριμία, αλλά υπερβολική λογική δεν θα  την ευνοήσει.

 

Καρκίνος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με την οικογένειά σου και να βάλεις και ένα χεράκι στις υποχρεώσεις που μπορεί να έχουν. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα  δώσει προτεραιότητα σε υποχρεώσεις που απορρέουν από το σπίτι σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να είσαι αυστηρός/η ακόμα και με τους δικούς σου ανθρώπους και αυτό θα παγώσει τις σχέσεις μεταξύ σας. Όσο περνάει η ημέρα τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα καθώς το απόγευμα το  τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο θα  αυξήσει την ενέργειά σου.  Μην την αφήσεις ανεκμετάλλευτη καθώς είναι μία καλή ευκαιρία για να ξεκινήσεις γυμναστήριο!

Σήμερα θα είναι εύκολο να παρακινήσεις τον/τη σύντροφό σου να ξεκινήσετε μαζί περπάτημα ή να γραφτείτε στο γυμναστήριο καθώς κάπου πρέπει να διοχετεύσεις την εσωτερική σου ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η η παρορμητική σου διάθεση δεν θα βοηθήσει να εξελιχθεί όπως πρέπει η κατάσταση με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts