Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 14/1

ΚΡΙΟΣ:

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και αυτό είναι θετικό για να περάσεις καλά, να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να ενισχύσεις το κοινωνικό σου προφίλ! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από το ζώδιο σου, θα σε βοηθήσει να καταφέρεις τις επιδιώξεις σου καθώς οπουδήποτε και αν βρεθείς σήμερα θα κάνεις θετική εντύπωση Η ημέρα ευνοεί θέματα που σχετίζονται με πιστοποιήσεις και σπουδές και μπορεί να φέρει και ένα ταξίδι εκεί που δεν το περιμένεις. Προετοιμάσου γιατί μπορεί ξαφνικά να ξεκινήσεις να φτιάχνεις βαλίτσες!

Το ταίρι σου θα είναι ο άνθρωπος που θα καταλάβει απόλυτα τις τάσεις φυγής που μπορεί να έχεις σήμερα για αυτό καλό θα ήταν να κανονίσετε μια απόδραση παρέα. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σου αλλάξει την αντίληψη που έχεις για τις σχέσεις!

ΤΑΥΡΟΣ:

Σήμερα η διάθεση σου εξακολουθεί να είναι υποτονική καθώς οι ανησυχίες σου θα υπερτερήσουν και θα φρενάρουν τις θετικές σου σκέψεις, προσωρινά βέβαια. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να κάνεις “επανεκκίνηση” και να ξαναβρείς τον εαυτό σου! Εστίασε ακόμα και σε κάτι μικρό αλλά ικανό να σου φτιάξει τη διάθεση και βγες από τον φαύλο κύκλο των απωθημένων σου. Είναι πιθανό τυχαίες συναντήσεις να σου φτιάξουν τη διάθεση!

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να μοιραστείς με το ταίρι σου τις πιο κρυφές σου σκέψεις αλλά μπορεί να μην είναι και τόσο καλή ιδέα. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να έρθει κυριολεκτικά ουρανοκατέβατη!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Οι σχέσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο θα έχουν την τιμητική τους και σήμερα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και δεν σε αφήνει να πάρεις αποφάσεις αν δεν έχεις και την επιβεβαίωση από τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να κάνεις εντύπωση και να κερδίσεις τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς σήμερα. Η ήμερα είναι βοηθητική για να ξεκαθαρίσεις το τοπίο σχετικά με σχέσεις και συνεργασίες και αυτό θα είναι υπέρ σου!

Μια έκπληξη που θα κάνεις στο ταίρι σου θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας για αυτό σκέψου κάτι που θα το ξαφνιάσει ευχάριστα! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει εκεί που δεν το περιμένεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς καθώς θα φέρει δουλειές, αγγαρείες και υποχρεώσεις στο προσκήνιο προκειμένου να ασχοληθείς μαζί τους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τις ευκαιρίες σε εργασιακά θέματα καθώς σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα ενορατικός/η. Αν συνειδητοποιήσεις το “ταλέντο” σου τότε θα καταφέρεις να βρεθείς ένα βήμα μπροστά σε όλα, κυρίως σε κάποιο θέμα που σχετίζεται με την εργασία σου και αυτό θα είναι υπέρ σου.

Οι δουλειές είναι αρκετές σήμερα αλλά αν θέλεις σίγουρα θα βρεις τρόπο για να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια εργασιακή υποχρέωση μπορεί να κρύβει και μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Διαβάστα τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5552 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr