Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 17/1

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου θα τονίσει με κάθε τρόπο τις επαγγελματικές σου βλέψεις και τις κοινωνικές σου φιλοδοξίες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως θα είσαι απρόβλεπτος/η και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση να σε σταματήσει τίποτα καθώς το εξάγωνο με τον Άρη από το Σκορπιό θα είναι ενθαρρυντικό, όμως καλό θα ήταν να σκεφτείς διπλά τις δράσεις σου. Κράτησε στάση αναμονής καθώς η παρόρμηση και οι υπερβολές σίγουρα δεν θα σε βοηθήσουν.

Οι υπερβολές θα είναι στοιχείο του χαρακτήρα σου σήμερα και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η κάνε μικρά και συντηρητικά βήματα προς αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει και μη βιάζεσαι!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου θα εγείρει ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό και με εκπαιδευτικά θέματα. Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως πιθανό να αλλάξεις τις απόψεις σου και τα σχέδια σου σχετικά με τα παραπάνω θέματα. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο με τον Άρη από το Σκορπιό σε καλεί να σχεδιάσεις προσεκτικά τα επόμενα σου βήματα και να δράσεις προς την κατεύθυνση που θέλεις. Τα νεύρα δεν θα σε βοηθήσουν πουθενά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι.

Κάποια σχέδια που έχεις κάνει με το ταίρι σου μπορεί να ανατραπούν όμως ουδέν κακόν αμιγές καλού. Αν είσαι ελεύθερος/η η κατάσταση στα προσωπικά σου θα είναι ρευστή για αυτό μη βιαστείς να κάνεις νέα ξεκινήματα σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου θα σε φέρει σε επαφή με συναισθήματα που σε ζορίζουν, καταστάσεις του παρελθόντος και απωθημένα προκειμένου να συνειδητοποιήσεις τι θέλεις να κρατήσεις και τι να αφήσεις πίσω. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως η συνειδητοποίηση μπορεί να έρθει με απότομο τρόπο όμως τελικά θα είναι προς όφελος σου. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο με τον Άρη από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να ανασυνταχθείς και να παλέψεις για αυτά που θέλεις μέχρι τη στιγμή που θα τα καταφέρεις.

Η σχέση με το ταίρι σου θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση την ίδια όμως στιγμή μπορεί και να σε εκνευρίσει καθώς η κυκλοθυμία σου θα είναι το βασικό σου γνώρισμα σήμερα. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει λίγο ανορθόδοξα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου θα δημιουργήσει ζητήματα με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς επιθυμεί μια εκκαθάριση προκειμένου να κρατήσεις μόνο αυτές που αξίζουν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό πιθανό να δημιουργήσει αφορμές για να εκνευριστείς καθώς θα διαπιστώσεις πως κάποιο θέμα που αφορά μια στενή επαγγελματική ή προσωπική σου σχέση θα “στραβώσει”. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο με τον Άρη από το Σκορπιό θα σου δώσει το έναυσμα να ασχοληθείς με προσωπικά ζητήματα και πιθανό να ευνοήσει και τις εξελίξεις.

Οι στενές επαφές με το ταίρι σου μπορούν να γίνουν η αφορμή για να δημιουργηθούν αποστάσεις καθώς σήμερα δεν θέλεις πολλά. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μόνο αν έχεις κλείσει εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου θα κρούσει τον κώδωνα καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως η καθημερινότητα σου έχει ανάγκη από μια τονωτική ένεση. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως μπορεί να συμβούν αλλαγές σχετικές με θέματα ρουτίνας που μπορεί να σε αποσυντονίσουν αρχικά τελικά όμως θα διαπιστώσεις πως θα είναι υπέρ σου. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη από το Σκορπιό είναι βοηθητικό για κάθε νέα αρχή που θέλεις να κάνεις αλλά και για υποχρεώσεις που πρέπει να συμμαζέψεις.

Σήμερα θα παρακινήσεις το ταίρι σου και οι δυο μαζί θα ασχοληθείτε με κάποιο θέμα ρουτίνας που πρέπει όμως να τελειώνει. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει αλλά είναι αποκλειστικά στο χέρι σου πως θα εξελιχθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου θα δημιουργήσει την ανάγκη να δραστηριοποιηθείς σε θέματα που αφορούν τα προσωπικά σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως μπορεί να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως ήρθε η ώρα για αλλαγές. Βέβαια θα πρέπει να είσαι υπομονετικός/η καθώς δεν γίνεται να καταφέρεις όλα όσα έχεις κατά νου από τη μια στιγμή στην άλλη. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Σκορπιό είναι πιθανό να τονίσει την επιθυμία σου για περιπέτειες! Πρόσεξε καθώς αν έχεις ταίρι οι περιπέτειες μπορεί να μη σου βγουν σε καλό!

Σήμερα ο παλιμπαιδισμός σου θα κάνει την εμφάνιση του και το ταίρι σου θα πρέπει να έχει κάνει ασκήσεις βουδιστή μοναχού για να σε αντέξει! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει γρήγορα αλλά με τον ίδιο τρόπο μπορεί και να τελειώσει αν δεν προσέξεις τις κινήσεις σου…

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου σε προκαλεί να τακτοποιήσεις ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και να σταματήσεις να είσαι αναβλητικός/η. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε κάνει ευέξαπτο/η και δεν θα σε βοηθήσει να περάσεις αυτά που θέλεις προκαλώντας οικογενειακές εντάσεις. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο με τον Άρη από το Σκορπιό θα είναι βοηθητικό/η για να κάνεις οτιδήποτε σε βοηθήσει να εκτονώσεις την εσωτερική σου ένταση. Κάνε μια επίσκεψη στο γυμναστήριο ή πήγαινε για τρέξιμο προκειμένου να εκτονώσεις εκεί την ενέργεια σου και να βγεις ωφελημένος/η.

Σήμερα θα έχεις την τάση να κάνεις σαν να σε τσίμπησε ηλεκτρικό ρεύμα και σε συμβουλεύω να κρατήσεις τη ψυχραιμία σου αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις προβλήματα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες προϋποθέτουν καθαρό μυαλό και καλή διάθεση…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Είναι πιθανό να συμβεί κάποιο γεγονός που θα σε κάνει να διαπιστώσεις πως κάποιες από αυτές δεν σε καλύπτουν πια με αποτέλεσμα να περάσεις στη δράση. Το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό δεν είναι ευνοϊκό καθώς η παρόρμηση και ο εκνευρισμός σου θα σε κάνουν να χάσεις το δίκιο σου κυρίως σε θέματα που αφορούν εσένα και τον περίγυρο σου. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα είναι εκείνο που θα σε παρακινήσει να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να αλλάξεις οτιδήποτε δεν σου αρέσει. Μπορείς να το κάνεις  αλλά χωρίς παρόρμηση!

Σήμερα προτίμησε να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου τα ζητήματα που έχεις με τρίτους αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις θέματα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει επεισοδιακά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου θα εντείνει την ανασφάλεια σου καθώς θα σε κάνει να νιώσεις μετέωρος/η. Οι ανάγκες σου θα έρθουν σε πρώτο πλάνο και θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με υλικά αγαθά καθώς αυτά θα είναι ένα μέσο για να νιώσεις ασφάλεια. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις κάτι προκειμένου να κερδίσεις περισσότερα χρήματα εδώ και τώρα. Καλύτερα να μη βιαστείς καθώς είναι πιθανό να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη από το Σκορπιό θα σε ωθήσει σε μυστικές συζητήσεις και συναντήσεις που θα έχουν ευνοϊκό αποτέλεσμα.

Σήμερα θα ζητήσεις διαπιστευτήρια προκειμένου να βεβαιωθείς για τα αισθήματα του/της συντρόφου σου αλλά ο τρόπος που θα το κάνεις μπορεί να είναι παρεξηγήσιμος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανασφάλεια σου θα επηρεάσει τον τρόπο που θα κινηθείς σε μια πρόσφατη γνωριμία…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σου θα φέρει στο προσκήνιο τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου με εκρηκτικό τρόπο. Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η σε οτιδήποτε και αν κάνεις ιδιαίτερα αν σχετίζεται και με αγαπημένα σου άτομα καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε κάνει ευέξαπτο/η. Πρόσεξε σχέσεις και συνεργασίες καθώς οι απαιτήσεις που θα έχεις θα είναι μεγάλες και ο τρόπος που θα τις επιδιώξεις θα εγείρει ζητήματα. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη από το Σκορπιό θα ενισχύσει τη δράση σου προς πάσα κατεύθυνση και μπορεί ο εκνευρισμός σου να γίνει πιο έντονος. Μη πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις σήμερα καθώς είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως είναι λάθος.

Σήμερα θα ξεκινήσεις να αναρωτιέσαι αν ο/η σύντροφος σου μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σου, όμως καλύτερα να μην κινηθείς βάση των αποφάσεων σου καθώς θα είναι αποτέλεσμα παρόρμησης. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποια εξέλιξη στη συναισθηματική σου ζωή μπορεί να μην είναι αυτή που περίμενες είναι όμως η καλύτερη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου θα φέρει στο προσκήνιο κάθε είδους ανησυχία σου είτε είναι βάσιμη είτε όχι. Οι ανάγκες σου -κυρίως αυτές που έχεις αγνοήσει επιδεικτικά- θα σε κάνουν να νιώσεις τύψεις όμως ποτέ δεν είναι αργά για να δράσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει ως προς αυτό και θα διαπιστώσεις πως έχεις την υποστήριξη ανθρώπων που δεν περιμένεις όπως κάποιον/α από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον  Κριό μπορεί να σε κάνει να εξεγερθείς σε περίπτωση που κάτι δεν πάει όπως το θελήσεις. Μη βιάζεσαι κατά τις μετακινήσεις σου καθώς μπορεί να προκληθούν ατυχήματα.

Σήμερα παρελθοντικά γεγονότα θα έρθουν στο προσκήνιο και θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό ιδιαίτερα αν αφορούν τη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα κρύβει εκπλήξεις και αλλαγές στα προσωπικά σου ζητήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου θα φέρει στο προσκήνιο παλαιότερα θέματα μεταξύ φίλων που μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις μεταξύ σας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό δεν είναι βοηθητικό για τα νεύρα σου για αυτό προτίμησε να πάρεις βαθιές ανάσες πριν μιλήσεις. Ενδέχεται να υπάρξουν “κίνδυνοι” κυρίως αν μιλήσεις ορμώμενος/η από παρόρμηση. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις φιλικά ζητήματα, εκκρεμότητες με κάποιο σύλλογο που ανήκεις και να τα βάλεις όλα σε μια σειρά. Εστίασε σε αυτά και μην αφήνεις ζητήματα του παρελθόντος να εισβάλλουν ξανά στη ζωή σου.

Σήμερα θα πρέπει να διαχωρίσεις διακριτά το ταίρι σου από τους φίλους σου καθώς η ημέρα θα είναι εκρηκτική και μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε απόλυτα ιδιωτικά τα αισθηματικά σου ζητήματα και μην τα αφήσεις να γίνουν αντικείμενο συζήτησης στην παρέα σου αν δεν θέλεις να εκνευριστείς.

 

πηγή: e-zwdia.gr

 

 

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το ποστ του Χρήστου Φερεντίνου για τον Μάνο Παπαγιάννη που κατέβηκε σε 4 λεπτά!

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση της παραγωγής σχετικά με το περιστατικό Παπαγιάννη-Παυλίδου

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5864 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr