Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 19/1

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και σε προτρέπει να ασχοληθείς με συλλογικά ζητήματα ή κάποια εθελοντική εργασία παρέα με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ φίλων εξαιτίας διαφορετικών απόψεων. Απόφυγε να διασταυρώσεις τα ξίφη σου σήμερα καθώς δεν θα είναι εύκολο να βρεις το δίκιο σου και άδικα θα χάσεις την ενέργεια σου προσπαθώντας! Στιγμές έντασης μεταξύ φίλων με αφορμή παρελθοντικά γεγονότα είναι πιθανές για αυτό δείξε αυτοσυγκράτηση.

Το ταίρι σου πιθανό να έχει κάποιες αντιρρήσεις όσον αφορά μια ενασχόληση σου και μπορεί να προκύψουν ζητήματα με αφορμή αυτό. Αν είσαι ελεύθερος/η μια επιλογή σου στον αισθηματικό τομέα θα δημιουργήσει αντιπαράθεση σε εσένα και τους φίλους σου.

 ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα σε απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλο το πως φαίνεσαι στους γύρω σου ιδιαίτερα στους ανθρώπους που σχετίζεσαι μαζί τους σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές. Καλύτερα να μην συγκρουστείς ευθέως σήμερα καθώς θα είναι δύσκολο να βρεις το δίκιο σου ακόμα και αν αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Κράτησε την ενέργεια σου για να ασχοληθείς με κάτι που μπορεί να σε ωφελήσει και όχι να σε ζημιώσει…

Το ταίρι σου μπορεί να έχει διαφορετική άποψη σε κάποιο επαγγελματικό σου ζήτημα και αυτό θα γίνει η αιτία για να καβγαδίσετε. Αν είσαι ελεύθερος/η μην εκθέσεις την προσωπική σου ζωή στη δουλειά σου γιατί αυτό μπορεί να σε εκθέσει…

 ΔΙΔΥΜOΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να αποκτήσεις νέες γνώσεις και πληροφορίες για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει και μετά να τις μοιραστείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Σκορπιό μπορεί να φέρει εντάσεις καθώς οι πληροφορίες θα εγείρουν διαφωνίες και ζητήματα! Προσπάθησε να μην είσαι απόλυτος/η με οτιδήποτε πεις καθώς αυτό θα δημιουργήσει έριδες με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Πρόσεξε και τον τρόπο που οδηγείς καθώς η νευρικότητα δεν θα είναι καλός σύμβουλος.

Σήμερα μπορεί να ανταλλάξεις απόψεις με το/η σύντροφο σου αλλά η διαδικασία δεν θα είναι ανώδυνη καθώς θα υπάρχει ο κίνδυνος λογομαχίας. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς το φλερτ σου μπορεί να είναι “επιθετικό” και να δώσει λάθος δείγματα.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα οι αμφιβολίες σου σχετικά με ζητήματα που έχουν περάσει θα σε απασχολήσουν έντονα και θα φέρουν ξανά μπροστά σου γεγονότα και αναμνήσεις του παρελθόντος. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σε φέρνει σε επαφή με οτιδήποτε σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον  Άρη από το Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει ζήλειες και έριδες με το/η σύντροφο σου ή με αφορμή κάποιο ερωτικό σου ζήτημα. Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για διεκδικήσεις και μπορεί να φέρει και έξτρα έξοδα για αυτό να είσαι προετοιμασμένος/η.

Κάνε έρωτα και όχι πόλεμο με το ταίρι σου καθώς σήμερα αυτές οι δύο θα είναι οι μόνες επιλογές σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα ή πρόσφατη γνωριμία μπορεί να “στραβώσει” για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα.

 ΛΕΩΝ

Οι επαφές και οι συζητήσεις με τους γύρω σου ιδιαίτερα με στενούς συνεργάτες και το/η σύντροφο σου θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας σήμερα και δεν θα είναι εύκολο να υπάρξει ηρεμία.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Σκορπιό πιθανό να δημιουργήσει εκνευρισμό και οι πρώτοι που θα το ανακαλύψουν θα είναι οι οικείοι σου! Προσπάθησε να μη χάσεις τη ψυχραιμία σου καθώς σήμερα θα έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς ακόμα και αυτά που δεν χρειάζεται! Πάρε βαθιές ανάσες και κάνε υπομονή για μια ημέρα μόνο!

Σήμερα η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα μυρίζει μπαρούτι και θα πρέπει να χαλαρώσεις αν δεν θέλεις να ξεκινήσει ο πόλεμος των Ρόουζ! Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε αποστάσεις ασφαλείας από κάποιον/α που σε ενδιαφέρει καθώς τα νεύρα δεν είναι καλός σύμβουλος!

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα η ημέρα θα είναι απαιτητική καθώς θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις αλλά καθόλου όρεξη για να τις κάνεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου υπενθυμίζει δουλειές και αγγαρείες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον  Άρη από το Σκορπιό θα εξαντλήσει τα αποθέματα της ενέργειας σου για αυτό θα πρέπει να ενισχύσεις τον οργανισμό σου! Συμπληρώματα βιταμινών και μια σωστή διατροφή θα σε βοηθήσει να επανέλθεις ετοιμοπόλεμος/η και να συνεχίσεις τις δουλειές σου όπως ξέρεις!

Οι υποχρεώσεις σου θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό σήμερα για αυτό προειδοποίησε το ταίρι σου να κρατήσει αποστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η προτίμησε να ξεκουραστείς καθώς η κούραση σου δεν θα βοηθήσει τα αισθηματικά ζητήματα.

 ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σε προτρέπει να βρεις χρόνο για εσένα και τις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Σκορπιό είναι πιθανό να δημιουργήσει ένα αίσθημα κούρασης και παρόλο που θα θέλεις να ασχοληθείς με κάτι που σε ευχαριστεί θα νιώθεις κουρασμένος/η. Αφουγκράσου τον εαυτό σου και δες τι έχεις πραγματικά ανάγκη. Είναι πιθανό να έχεις μεγαλύτερη ανάγκη τη ξεκούραση για αυτό και δεν πρέπει να ζοριστείς, διαφορετικά τα νεύρα σου θα κάνουν δυναμική εμφάνιση και θα δημιουργήσουν προβλήματα!

Σήμερα οι στενές επαφές με το ταίρι σου μπορεί να δημιουργήσουν αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα καθώς η ημέρα ευνοεί τους καβγάδες. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με ένταση!

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα προτιμήσεις να παραμείνεις στο σπίτι σου καθώς οι συναντήσεις με κόσμο δεν θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου προκαλεί εσωστρέφεια και τάσης απομόνωσης. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον  Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σου δημιουργήσει μια πολεμοχαρή διάθεση που δεν θα είναι εύκολο να κρύψεις. Απόφυγε τις στενές επαφές με τον κόσμο και ιδιαίτερα με τους δικούς σου καθώς πιθανό εκείνοι να πληρώσουν τα σπασμένα. Κάνε υπομονή και μην ανοίξεις φλέγοντα ζητήματα σήμερα καθώς η ημέρα δεν ευνοεί τη λύση τους!

Είναι πιθανό να ψάχνεις αφορμή για να τα βάλεις με το/η σύντροφο σου αλλά να θυμάσαι πως η δράση έχει και αντίδραση. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα χρειαστεί υπομονή και διακριτική προσέγγιση στοιχεία τα οποία σου λείπουν σήμερα!

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι επαφές με αδέρφια, ξαδέρφια, φίλους και γνωστούς συνεχίζονται και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο σου χαρίζει μια επικοινωνιακή διάθεση που δεν θα περάσει απαρατήρητη! Σήμερα βέβαια και κάτι άλλο δεν θα περάσει απαρατήρητο και αυτό θα είναι τα νεύρα σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από το Σκορπιό θα εγείρει απωθημένα και ανησυχίες με αποτέλεσμα ο εκνευρισμός σου να κάνει δυναμική εμφάνιση. Απόφυγε τα πολλά λόγια και μην τα βάλεις με ανθρώπους του περίγυρου σου καθώς μετά θα αναγκαστείς να δικαιολογηθείς. Πρόσεξε κατά τις μετακινήσεις σου καθώς μικρό- ατυχήματα μπορούν να συμβούν.

Σήμερα κάποιο τρίτο πρόσωπο μπορεί να γίνει η αφορμή για να δημιουργηθούν εντάσεις με το ταίρι σου για αυτό καλό θα ήταν να διαχωρίσεις τη σχέση σου από οτιδήποτε άλλο. Αν είσαι ελεύθερος/η μην αφήσεις τρίτους να ανακατευτούν σε προσωπικά σου ζητήματα.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μοναδικό σου άγχος σήμερα θα είναι να προλάβεις να ξεμπερδεύεις με τις υποχρεώσεις σου κυρίως αυτές που αφορούν λογαριασμούς και οποιοδήποτε οικονομικό ζήτημα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί άγχος σχετικά με τις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Σκορπιό θα ευνοήσει τα έξοδα για αυτό καλύτερα να αποφύγεις οικονομικά ανοίγματα κάθε είδους. Η σχέση με κάποιο φίλο/η σου μπορεί να περάσει μια δύσκολη ημέρα για αυτό προσπάθησε να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά.

Το ταίρι σου θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια με τη στάση του σήμερα αλλά είναι πιθανό και εσύ να ψάχνεις αφορμές για να δημιουργήσεις θέμα! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ευνοεί αισθηματικά ανοίγματα…

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να υπερισχύσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς με αυτό τον τρόπο θα νιώσεις σιγουριά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Σκορπιό θα δυσκολέψει τα σχέδια σου καθώς θα παρατηρήσεις πως οι αγαπημένοι σου “άλλοι” δεν θα είναι και τόσο φιλικά προσκείμενοι στις ιδέες σου και σε εσένα τον/ην ίδιο/α. Είναι πιθανό να προκύψει και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ένα ζήτημα και μπορεί να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις. Κράτησε αποστάσεις ή ουδέτερη στάση αν δεν θέλεις να ζημιωθείς κυριολεκτικά και μεταφορικά και μην προσπαθήσεις σήμερα να αποδείξεις πως έχεις δίκιο γιατί δύσκολα θα τα καταφέρεις.

Σήμερα θα είσαι τόσο απόλυτος/η που αυτό και μόνο θα είναι αρκετό για να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις με το/η σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θέλει υπομονή μέχρι να εξελιχθεί για αυτό μη βιάζεσαι γιατί θα κάνεις λάθη!

 ΙΧΘΥΕΣ

Οι δουλειές θα είναι αρκετές, όμως το πιο πιθανό είναι να ψάχνεις δικαιολογία για να τις μεταθέσεις για μια άλλη ημέρα καθώς σήμερα δεν θα νιώθεις σε φόρμα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί συναισθηματική κόπωση καθώς οι σκέψεις που κάνεις σου δημιουργούν άγχος και σε κουράζουν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Σκορπιό σου δημιουργεί έξτρα κόπωση και νεύρα. Κράτησε δυνάμεις και προτίμησε να ασχοληθείς μόνο με τις δουλειές που δεν παίρνουν αναβολή για να μην επιβαρύνεις τον οργανισμό σου καθώς κάτι τέτοιο θα επιβαρύνει και τα νεύρα σου.

Σήμερα όσο λιγότερα πεις τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις να μην τσακωθείς με το ταίρι σου για αυτό μην πηγαίνεις γυρεύοντας. Αν είσαι ελεύθερος/η αισθηματικά ζητήματα μπορεί να σε εκνευρίσουν αλλά απόφυγε να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις καθώς τα νεύρα σου δεν θα είναι βοηθητικά.

Διάβασε και κάτι που μπορεί να σε ενδιαφέρει:

Κάνε δική σου τη μηχανή Iperespresso Illy που βλέπεις στη φωτογραφία+1 κούτα κάψουλες!

Η Σοφία Παυλίδου επέστρεψε στη θεατρική σκηνή – Η πρώτη φωτογραφία με τον Μάνο Πίντζη!

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 7974 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr