Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 10/10

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα σου δημιουργήσει ανησυχίες σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά κάποια ασφάλεια, ένα δάνειο που έχεις ή μία εκκρεμότητα με το δημόσιο τομέα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή το πρωί θα σε βοηθήσει να το τακτοποιήσεις άμεσα καθώς θα είσαι προσηλωμένος/η σε αυτό.  Όσο περνάει η ώρα θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η για αυτό προσπάθησε να τελειώσεις τις δουλειές σου μέχρι το μεσημέρι. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο κατά το βραδάκι μπορεί να δημιουργήσει ένταση ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο φιλικό σου πρόσωπο.

Σήμερα είναι πιθανόν να γίνεις αρκετά καχύποπτος/η με τον/τη σύντροφό σου και αυτό δεν θα βοηθήσει ούτε τη διάθεση σου αλλά ούτε και τη διάθεση της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για να προσπαθήσεις ένα αισθηματικό σου ζήτημα καθώς θα σου δημιουργήσει νευρικότητα.

 

Ταύρος

Σήμερα οι συνεργάτες σου αλλά και ο/η σύντροφός σου θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά καθώς η Σελήνη που πέρασε στο Σκορπιό θα τονίσει τα ζητήματα που απορρέουν από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή το πρωί υποδηλώνει πως θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις κάποια κακώς κείμενα των σχέσεων σου, αλλά και ζητήματα που είχαν δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες μεταξύ σας. Το βραδάκι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό με αφορμή ένα επαγγελματικό σου ζήτημα ή μία επαγγελματική υποχρέωση που θα σου ανατεθεί τελευταία στιγμή.

Σήμερα θα πρέπει να θυμάσαι πως μία κουβέντα σου αρκεί για να στείλεις τον/τη σύντροφό σου στα ουράνια και από την άλλη ακόμα μία για να δημιουργήσεις μεγάλες εντάσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς μπορεί να πεις κάτι σε αυτόν/η που σου αρέσει και αυτό να γίνει αφορμή να παρεξηγηθείτε.

 

Δίδυμοι

Σήμερα θα σε απασχολήσουν περισσότερο οι δουλειές της καθημερινότητας καθώς η Σελήνη που πέρασε στο Σκορπιό θα σου δημιουργήσει εμμονές με αυτές, με αποτέλεσμα να θέλεις να τις τελειώσεις όλες όσο πιο γρήγορα μπορείς. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή το πρωί υποδηλώνει πως θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις σωστά με τους ανθρώπους που σχετίζονται με τις δουλειές σου και αυτό θα είναι ένα θετικό στοιχείο για να τις φέρεις εις πέρας. Όσο περνάει η μέρα η ενέργειά σου θα αυξάνεται αντί να μειώνεται και αν μείνει ανεκμετάλλευτη, μπορεί να δημιουργήσει ένταση. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως  χρειάζεται να βρεις τρόπο να αποφορτιστείς. Μία βόλτα για περπάτημα είναι μία πολύ καλή ιδέα που θα σε βοηθήσει.

Σήμερα καλό θα ήταν να δώσεις μία μέρα ρεπό στο/στη σύντροφό σου καθώς οι δουλειές και υποχρεώσεις που έχεις θα σου δημιουργήσουν αυξημένη νευρικότητα και οι πιθανότητες να την διοχετεύσεις σε εκείνον/η αυξάνονται. Αν είσαι ελεύθερος/η  να θυμάσαι πως όσο πιο  χαλαρά προσεγγίσεις αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις.

 

Καρκίνος

Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση  και όρεξη να ασχοληθείς με κάτι που αγαπάς καθώς η Σελήνη που πέρασε στο Σκορπιό υποδηλώνει πως ξεκινά μία αρκετά συναισθηματική ημέρα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή το πρωί σε προτρέπει να έρθεις κοντά με τους φίλους σου αλλά και τον/τη σύντροφό σου, καθώς θα σε βοηθήσει να συσφίξεις τις σχέσεις μεταξύ σας. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο μπορεί να σου δημιουργήσει μία αδιόρατη νευρικότητα που μπορεί να μην έχει συγκεκριμένη αιτία, για αυτό αξίζει να είσαι προσεκτικός/η ώστε να μην χαλάσει το καλό κλίμα  της υπόλοιπης ημέρας.

Σήμερα μπορεί να γίνεις αρκετά εγωκεντρικός/η με τον/τη σύντροφό σου και θα πρέπει να το προσέξεις καθώς είναι κάτι που μπορεί να τον/ην εκνευρίσει πολύ. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να φέρει δυσκολίες σε ένα νέο φλερτ για αυτό άφησε «μεγαλεπήβολα» σχέδια για άλλη ημέρα.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts