Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 12/10

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και ύστερα από μερικές ημέρες περίεργης διάθεσης ήρθε η ώρα να ξαναβρείς τον εαυτό σου! Μία τυχαία συνάντηση με κάποιον άνθρωπο που έχεις να δεις καιρό θα σου φτιάξει το κέφι όπως επίσης και η σκέψη για μία εκδρομή το Σαββατοκύριακο. Σήμερα θα είναι εύκολο να βρεις πηγές χαράς για αυτό προτίμησε να συναναστραφείς με κόσμο καθώς η επικοινωνία μαζί τους θα σου φτιάξει τη διάθεση. Δεν αποκλείεται να έχεις και κάποιο νέο από ένα  αγαπημένο σου πρόσωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό το οποίο θα συμβάλει θετικά στη διάθεσή σου.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα όχι μόνο να συναντήσεις τον/τη σύντροφό σου αλλά και να κανονίσετε μία σύντομη απόδραση σε κάποιο αγαπημένο σας κοντινό προορισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  βρει τρόπο να ξεκινήσει μέσα από μία απλή συζήτηση.

 

Ταύρος

Σήμερα είναι πιθανόν να έρθουν στο μυαλό σου ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν έντονες σκέψεις και αυτές με τη σειρά τους θα ανοίξουν ένα φαύλο κύκλο. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα ενισχύσει την ανάγκη σου να κάνεις σενάρια τα οποία όμως μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και να σε αγχώνουν άδικα. Πρόσεξε ιδιαίτερα τον τρόπο που θα διαχειριστείς κάποιο οικονομικό ζήτημα  τρίτων προσώπων για να μην κάνεις κάποιο λάθος. Η ημέρα σήμερα μπορεί να φέρει και κάποιο αισθηματικό θέμα στο προσκήνιο το οποίο θα φτιάξει τη διάθεσή σου.

Σήμερα  μπορεί να μην είσαι τόσο ευδιάθετος/η αλλά σίγουρα θα είσαι πάρα πολύ ερωτικός/η, και αυτό θα βοηθήσει τον/τη σύντροφό σου να έρθει κοντά σου και να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν να έχεις κάποια επιστροφή μιας σχέσης από το παρελθόν, για  αυτό χρειάζονται προσεκτικές και ξεκάθαρες κινήσεις.

 

Δίδυμοι

Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη θα παρατηρήσεις πως θα έχεις ευκαιρίες για να  αναθερμάνεις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, οι οποίες είχαν κάποια ζητήματα τον τελευταίο καιρό.  Μία έκπληξη στον/τη σύντροφό σου ή ακόμα και ένα δείπνο μαζί με κάποιο στενό σου συνεργάτη θα είναι αρκετά για να επιστρέψει το καλό κλίμα ανάμεσά σας και να κερδίσεις έδαφος. Δεν αποκλείεται να σου γίνει πρόταση για μία νέα συνεργασία ή να ξεκινήσεις να συζητάς τους όρους που έχει μία ήδη υπάρχουσα, προκειμένου να τους αλλάξεις προς όφελός σου. Η ημέρα θα βοηθήσει κάθε ζήτημα που σχετίζεται με τους άλλους, για αυτό αξίζει να το προσπαθήσεις.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τον/τη σύντροφό σου κυρίως αν τις προηγούμενες τον/ην είχες παραμελήσει για διάφορους λόγους. Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιος συνεργάτης σου μπορεί να γίνει η αιτία για να κάνεις μία νέα γνωριμία!

 

Καρκίνος

Σήμερα χρειάζεται να δώσεις μεγαλύτερη προτεραιότητα στις δουλειές που έχεις αφήσει ημιτελείς, καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Τοξότη θα τις φέρει στο προσκήνιο μέχρι να τις τελειώσεις. Το πιο πιθανό είναι να έχεις και τη διάθεση και την υπομονή να ασχοληθείς με αυτές, για αυτό εκμεταλλεύσου το! Βέβαια θα πρέπει να προσέξεις καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να αναλάβεις πολύ περισσότερες δουλειές από αυτές που μπορείς να φέρεις εις πέρας. Αυτό θα το κάνεις προκειμένου να δείξεις ότι μπορείς αλλά τελικά θα εξαντλήσεις τον οργανισμό σου.

Σήμερα  αυτό που χρειάζεται για να περάσεις καλά παρέα με τον/τη σύντροφό σου είναι να οργανώσεις κάτι μικρό για εσάς, το οποίο όμως απέχει από την καθημερινότητά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  είναι υπεύθυνη για το ευχάριστο διάλειμμα που θα κάνεις στις δουλειές σου.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts