Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 16/10

Κριός

Σήμερα θα επηρεαστείς πολύ από το περιβάλλον σου ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα και πιθανόν να πάρεις αποφάσεις με βάση όχι αυτό που θέλεις εσύ, αλλά αυτό που προστάζει ο κοινωνικός περίγυρος. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως θα σκεφτείς να αλλάξεις ριζικά την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Είναι πιθανόν να σκέφτεσαι να βρεις κάποια άλλη δουλειά ή ακόμα και να στέλνεις βιογραφικά για αυτό. Καλό θα ήταν να μη βιαστείς να πάρεις τόσο σημαντικές αποφάσεις καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Ζυγό θα δημιουργήσει αντικρουόμενα «θέλω» που θα σε μπερδέψουν.

Σήμερα είναι  πιθανόν να μη δεχτείς εύκολα τη διαφορετική γνώμη του/της συντρόφου σου και να τον/την πιέσεις προκειμένου να τον/την πείσεις, όμως αυτό δεν θα έχει τα αποτελέσματα που περιμένεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς  τα μηνύματα που θα δείξεις σε αυτόν/η που σου αρέσει δεν θα είναι ξεκάθαρα.

 

Ταύρος

Το μυαλό σου ήδη βρίσκεται αλλού καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω σε ξεσηκώνει για ταξίδια ψυχής και σώματος. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις επαφές με αγαπημένους ανθρώπους, καθώς θα έχεις την τάση να γίνεις αρκετά καυστικός/η απέναντί τους. Μην απορρίψεις τη γνώμη τους πριν καν την ακούσεις και αν δεν σε ικανοποιεί πρόσεξε τον τρόπο που θα θέσεις τις αντιρρήσεις σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Ζυγό υποδηλώνει πως θα προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις. Αυτές δεν θα σε αφήσουν να  περάσεις την ημέρα όπως θα ήθελες, όμως μην διοχετεύσεις τον εκνευρισμό σου στους ανθρώπους που θα συναντήσεις.

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις άλλα σχέδια για εσένα και τον/τη σύντροφό σου και κάποια υποχρέωση να σου τα χαλάσει όμως αυτός δεν είναι λόγος για να τα βάλεις με όλους! Αν είσαι ελεύθερος/η  η συζήτηση με αυτόν/ην που σου αρέσει μπορεί να σου αλλάξει τον τρόπο σκέψης πάνω σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα ,για αυτό θα πρέπει να είσαι ανοιχτός/η σε μία διαφορετική άποψη!

 

Δίδυμοι

Οι συναισθηματικές διακυμάνσεις εξακολουθούν να σε βγάζουν από τη ροή σου και να σου δημιουργούν εκνευρισμό. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και αναμοχλεύει περασμένα γεγονότα και δύσκολες καταστάσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα  αυξήσει το πάθος για οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα και υλικά αγαθά! Προσπάθησε να βάλεις ένα φρένο σε αυτό και μην  περιμένεις μόνο την ανταμοιβή σε οτιδήποτε και να κάνεις, καθώς αυτή μπορεί να αργήσει να έρθει. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Ζυγό υποδηλώνει πως η συμπεριφορά σου μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα -είτε είσαι ελεύθερος/η είτε είσαι δεσμευμένος/η- καθώς θα στείλεις λανθασμένα μηνύματα.

Σήμερα είναι πιθανόν να γίνεις απότομος/η με τον/τη σύντροφό σου σε περίπτωση που  οι σκέψεις του/ης δεν κυμαίνονται στο ίδιο μήκος κύματος με τις δικές σου, καθώς θα το μεταφράσεις σαν «προδοσία», ενώ δεν είναι. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται προσοχή, καθώς σήμερα δεν θα μπορέσεις να της δείξεις την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου.

 

Καρκίνος

Οτιδήποτε και να αποφασίσεις να κάνεις σήμερα θέλεις να συμβαδίζεις με τους αγαπημένους σου συνεργάτες και το/η σύντροφο σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και κάνει ιδιαίτερα σημαντική τη γνώμη των άλλων, με αποτέλεσμα να νιώθεις τύψεις κάθε φορά που σκέφτεσαι κάτι διαφορετικό από εκείνους. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα φροντίσει να αποκαλύψει τις αδυναμίες των σχέσεων σου, με αφορμή κάποια γεγονότα που θα έρθουν στο προσκήνιο. Σήμερα αξίζει να πεις και κάποια όχι προκειμένου να καταλάβεις καλύτερα τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Ζυγό υποδηλώνει πως η ημέρα δεν θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις ισορροπίες τόσο εύκολα ούτε μέσα σου, ούτε και μέσα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σήμερα είναι πιθανό να σκέφτεσαι πράγματα και τελικά να  τα λες στον/στη σύντροφό σου διαφορετικά, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να υπάρξει επικοινωνία μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  η συζήτηση με κάποιον/α που σου αρέσει θα φέρει στο φως σημεία που υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ σας!

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

 

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5808 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr