Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 23/10

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σε φέρνει στο προσκήνιο καθώς η αλήθεια είναι πως σήμερα θα είσαι αρκετά απαιτητικός/η με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο  σε προτρέπει να κρατήσεις τις δυνάμεις σου για να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν-όπως είναι οι συλλογικές δραστηριότητες- και όχι για να  θυμώσεις με τους δικούς σου ανθρώπους.  Όσο περνάει η ημέρα θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/η με αυτά που λες. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το απόγευμα θα σε κάνει απόλυτο/η με τις απόψεις σου δημιουργώντας στρατόπεδα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σήμερα εκμεταλλεύσου την ενέργεια που θα έχεις για να βοηθήσεις τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου και όχι για να εκνευριστείς μαζί του/ης, αν δεν σου κάνει κάποιο χατίρι! Αν είσαι ελεύθερος/η τα αισθηματικά σου ζητήματα χρειάζονται υπομονή και θα πρέπει να ψάξεις να τη βρεις μιας και σήμερα δεν θα την έχεις.

 

Ταύρος

Σήμερα θα σου έρθουν στο μυαλό διάφορες ανησυχίες με αφορμή κάτι που θα ακούσεις ή θα διαβάσεις στον Τύπο μιας και η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό ψάχνει αφορμές για να σε κάνει να ανησυχείς! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο σε προτρέπει να εστιάσεις σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς είναι ένας καλός τρόπος για να αποφύγεις να μπεις σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει απολυταρχικές τάσεις. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να γίνεις σκληρός/η με τον περίγυρο σου εξαιτίας της καχυποψίας σου. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις για να μην δημιουργηθούν εντάσεις.

Σήμερα είναι πιθανόν να προσπαθείς να βρεις τι κρύβεται πίσω από αυτά που σου λέει ο/η σύντροφός σου, αλλά το πιο πιθανό να μην κρύβεται τίποτα και απλά εσύ να είσαι καχύποπτος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα χρειαστεί ξεκάθαρες κινήσεις και όχι παρασκηνιακές.

 

Δίδυμοι

Σήμερα η προσοχή σου είναι εξ ολοκλήρου στραμμένη στους φίλους σου και στα θέματα που τους απασχολούν καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θα φέρει στην επιφάνεια την αλτρουιστική πλευρά του χαρακτήρα σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο, υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για να «τρέξεις» για ένα ζήτημα που αφορά κάποιο φίλο σου και να του προσφέρεις τη βοήθειά σου είτε σε πρακτικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο.  Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως και εσύ κάποιο αντάλλαγμα θα περιμένεις σαν αναγνώριση της προσφοράς σου. «Κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό» λέει μία παροιμία και αυτό δεν θα πρέπει να το  ξεχνάς.

Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις γεμάτος/η ενέργεια να δεις τον/τη σύντροφό σου αλλά στην πορεία κάπου μπορεί να το «χάσεις», ιδιαίτερα αν δεις πως ο/η σύντροφός σου δεν κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η μην περιμένεις πολλά από μία  γνωριμία ιδιαίτερα αν είναι πολύ πρόσφατη.

 

Καρκίνος

Τα επαγγελματικά σου θέματα εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό θα φέρει εξελίξεις που είναι αδύνατο να αγνοήσεις! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως αν τρέξεις σήμερα, θα καταφέρεις να επιτύχεις κάποιους μικρούς στόχους που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό θα σε ανεβάσει πολύ.  Όσο περνάει η ημέρα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τις κινήσεις σου αλλά και με την παρόρμηση σου. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα δυσκολέψει τις καταστάσεις καθώς θα σε κάνει να θέλεις πάση θυσία να καταφέρεις αυτό που έχεις κατά νου. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις φιλοδοξίες σου να σε επηρεάζουν σε σημείο που να σου δημιουργούν εμμονές.

Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να δεχτείς το όχι από τον/τη σύντροφό σου για κανένα λόγο, πόσο μάλλον αν το πάρεις εγωιστικά. Προσπάθησε να το αποφύγεις για να μην δημιουργηθούν ζητήματα ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία ρήξη με μία πρόσφατη γνωριμία  θα γίνει η αρχή για να κάνεις μία καινούργια!

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5805 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr