Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 25/10

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα φέρει στο προσκήνιο τα οικονομικά σου ζητήματα καθώς και οτιδήποτε σχετίζεται με λογαριασμούς και υποχρεώσεις. Αυτά θα γίνουν η αφορμή για να μπεις στη διαδικασία, να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπους με τους οποίους μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση στο ταμείο σου και να βγεις κερδισμένος/η.  Δεν αποκλείεται να έχεις την ευκαιρία να επιτύχεις νέες συμφωνίες μέσα στη δουλειά σου οι οποίες θα έχουν και οικονομικό αντίκτυπο. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να ελέγξεις την παρόρμηση σου καθώς σήμερα μπορεί να σε παρασύρει σε γρήγορες αποφάσεις που δεν θα είναι οι σωστές.

Σήμερα είναι πιθανόν να βγάλεις χαρτί και μολύβι και να ξεκινήσεις να μετράς τι δίνεις στο/στη σύντροφό σου και τι παίρνεις από εκείνον/η, όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως τα συναισθήματα δεν  μπορούν να μετρηθούν με αυτό τον τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε βοηθήσει να νιώσεις σίγουρος/η για τον εαυτό σου και για την πέραση που έχεις.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και μπορεί να σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση στον απόηχο της χθεσινής Πανσελήνου. Η γνώμη σου δεν θα είναι σταθερή πράγμα περίεργο για εσένα και αυτό θα ξαφνιάσει τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς.  Είναι πιθανόν να ξυπνήσεις με διάθεση να αλλάξεις πράγματα και ανθρώπους που δεν σε καλύπτουν πια όμως όσο περνάει η ημέρα θα προτιμήσεις τελικά να προβείς σε τέτοιου είδους αλλαγές κάποια άλλη στιγμή! Συζητήσεις και επαφές με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου θα σε βάλουν στη διαδικασία να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου και αυτό μπορεί να σε εκνευρίσει.

Σήμερα είναι πιθανόν να θέλεις να δεις πολλά πράγματα από τον/τη σύντροφό σου όμως η αλήθεια είναι πως οι απαιτήσεις σου μπορεί να αγγίζουν τα όρια της υπερβολής. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  σε βάζει στη διαδικασία να της δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό, καθώς θα σε ενθουσιάσει.

Δίδυμοι

Από το πρωί η διάθεση σου δεν θα είναι στα καλύτερα της καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο σου δημιουργεί ανασφάλεια και σκέψεις που σε αγχώνουν ακόμα και αν δεν υπάρχει πραγματικός λόγος. Αιτία για αυτό θα είναι οι εμμονές που έχουν κατακλύσει το μυαλό σου και δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις.  Προσπάθησε να στρέψεις την προσοχή σου σε κάτι συγκεκριμένο ώστε να μην αφήσεις το μυαλό σου να παράγει σκέψεις ανεξέλεγκτα. Η δουλειά είναι ένας καλός τρόπος για να κρατήσεις τον εαυτό σου απασχολημένο και να βοηθήσεις και το μυαλό σου να ξεφύγει από τις ανησυχίες, για αυτό σήμερα μην την αποφύγεις αντιθέτως  ζήτησε τη!

Σήμερα βρες μία δραστηριότητα για να ασχοληθείς με τον/τη σύντροφό σου καθώς αν μείνετε χωρίς να κάνετε κάτι τότε είναι πιθανό να ξεκινήσετε να τσακώνεστε! Αν είσαι ελεύθερος/η χρειάζεται να επικεντρωθείς σε μία πρόσφατη γνωριμία που θέλεις να κερδίσεις.

Καρκίνος

Σήμερα το μόνο που θα θελήσεις είναι να πάρεις τους φίλους σου και να πας για ένα καφέ καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να συναναστραφείς με κόσμο. Οι φιλικές συναντήσεις και οι συλλογικές δραστηριότητες θα σε βοηθήσουν να περάσεις μία όμορφη ημέρα και να ξεφύγεις λιγάκι από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Σήμερα είναι πιθανό να  έχεις και μία ιδέα που  σχετίζεται με την εθελοντική εργασία για αυτό  παρακίνησε και τους φίλους σου σε αυτό, καθώς είναι μία καλή ευκαιρία για να συνδυάζεται το «τερπνόν μετά του ωφελίμου».

Σήμερα  οι δραστηριότητες με τους φίλους σου θα έχουν την τιμητική τους όμως αν αφήσεις το ταίρι σου έξω από αυτές τότε δεν γλυτώνεις τη μουρμούρα! Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος φίλος σου θα παίξει σημαντικό ρόλο σε μία  γνωριμία που έχεις κάνει και σε ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts