Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 29/10

Κριός

Σήμερα την προσοχή σου θα διεκδικήσουν οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά θέματα -κυρίως όμως οικογενειακά- καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Καρκίνο δεν θα σε αφήσει να κάνεις και διαφορετικά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στην επαγγελματική και στην προσωπική σου ζωή και μάλιστα να μην αφήσεις κανέναν από τους δύο τομείς παραπονεμένο. Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι αρκετά υψηλή και θα γίνει η κινητήριος δύναμη σου, καθώς αν πιστέψεις πως μπορείς να χωρέσεις αυτά που θέλεις μέσα σε μία ημέρα σίγουρα θα το καταφέρεις! Καλό θα ήταν βέβαια να αρχίσεις βάζοντας προτεραιότητες!

Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι ζητήματα που σχετίζονται με τον/τη σύντροφό σου και συγκεκριμένα αν ζείτε μαζί, θα σε απασχολήσουν έντονα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σας. Αν είσαι ελεύθερος/η θα βιαστείς να προχωρήσεις μία γνωριμία καθώς θα νιώσεις πως σε εμπνέει.

 

Ταύρος

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις ένα τηλεφώνημα από κάποιο στενό συγγενικό σου πρόσωπο όπως ο/η αδερφός/η ή ο/η ξάδερφος/η σου ή ακόμα και από ένα γείτονα προκειμένου να πείτε τα νέα σας και να πιείτε ένα καφεδάκι. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα καθώς θα φέρει γύρω σου κόσμο! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό θα σου δώσει την ευκαιρία να κερδίσει τις εντυπώσεις οπουδήποτε και αν βρεθείς χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα. Ο αέρας που αποπνέεις θα είναι αρκετός για να τραβήξει τα βλέμματα και να κεντρίσει το ενδιαφέρον των άλλων. «Χρησιμοποίησε» τον για να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που επιθυμείς και με κάποιον που σε ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο.

Σήμερα είναι πιθανόν το ταίρι σου να νιώσει κάποια τσιμπήματα ζήλιας καθώς θα είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής στο περιβάλλον σου και όλοι θα σε αναζητούν! Αν είσαι ελεύθερος/η μία εξέλιξη σε ένα προσωπικό σου ζήτημα θα είναι προς όφελός σου, για αυτό αφιέρωσε χρόνο και προσοχή σε αυτό.

 

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώθεις μικρές ή μεγάλες ανασφάλειες σε σχέση με τα χρήματα που έχεις για αυτό και θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπους προκειμένου να μειώσεις τα έξοδα σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τα χρήματα, τα αποκτήματά και τα υλικά αγαθά γενικότερα, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις σου και το ενδιαφέρον σου να στρέφονται γύρω από αυτά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό θα σου φέρει ευκαιρίες για να αναδείξεις τις ικανότητές σου σε μία οικονομική διαπραγμάτευση και θα σε βοηθήσει να πλασάρεις τον εαυτό σου σε μία νέα δουλειά! Αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην αυτοπεποίθησή σου αλλά και στο πορτοφόλι σου.

Σήμερα μπορείς να κάνεις τον/τη σύντροφό σου να σε ερωτευτεί ξανά για αυτό μην αφήνεις περίεργες σκέψεις να σε πάρουν από κάτω και να σου δημιουργήσουν ανασφάλειες. Αν είσαι ελεύθερος/η θα έχεις το ταλέντο να κερδίσεις κάποιον/α που θέλεις αρκεί να μην αφήσεις τις δεύτερες σκέψεις να σε αποκαρδιώσουν.

 

Καρκίνος

Σήμερα θα νιώθεις πολύ ανεβασμένος/η για αυτό και θα ξεκινήσεις με σχέδια την ημέρα σου μιας και η Σελήνη που πέρασε στο ζώδιό σου θα σου χαρίσει ζωντάνια! Μαζί με τη ζωντάνια θα ενισχύσει λίγο και την κυκλοθυμία σου και αυτό είναι το μόνο που πρέπει να προσέξεις καθώς είναι πιθανό να δημιουργήσει μικρά ζητήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και οι πρώτοι που θα νιώσουν τη διαφορά θα είναι οι στενοί σου συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου. Σήμερα όλοι θα αναζητήσουν την παρέα σου καθώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δεν θα αφήσεις κανέναν να βαρεθεί!

Η ημέρα είναι πολύ καλή για να αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου και να του/ης υπενθυμίσεις με τις πράξεις σου τους λόγους που σε ερωτεύτηκε! Αν είσαι ελεύθερος/η και έχεις κάποιο αισθηματικό ραντεβού σήμερα, να ξέρεις πως μπορείς να γοητεύσεις!

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δύσκολες ώρες για την Σίσσυ Χρηστίδου

Δύσκολες στιγμές περνάει η αγαπημένη παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου καθώς η υγεία της σκυλίτσας της Ginger, εμφανίζει σοβαρά προβλήματα. Η παρουσιάστρια μας ενημέρωσε ότι η σκυλίτσα