Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 6/1

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται για μια ακόμη ημέρα στην Παρθένο και σε βοηθά να ασχοληθείς με υποθέσεις της καθημερινότητας και να τελειώνεις με ένα σημαντικό αριθμό υποχρεώσεων που έχεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις εύκολα τις δουλειές σου, να έχεις μια οικονομική βοήθεια μέσα από μια πρόταση αλλά και να φλερτάρεις! Η ημέρα είναι ιδιαίτερα βοηθητική σήμερα για αυτό μη μπεις στη διαδικασία να μείνεις άπραγος/η στο σπίτι!

Σήμερα θα βρεις τρόπο να αφιερώσεις χρόνο στον έρωτα ακόμα και αν οι υποχρεώσεις σου είναι αρκετές! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου θα έχεις ευκαιρίες να φλερτάρεις και αν το έχεις βρει μια βόλτα μαζί του θα σε ξεκουράσει και θα ανεβάσει τη ψυχολογία σου!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είσαι από τους πλέον ευνοημένους/ες της ημέρας καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να “προωθεί” τα αισθηματικά σου πλάνα! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι εξαιρετικά βοηθητικό για να καταφέρεις οτιδήποτε έχεις κατά νου. Είναι μια καλή ημέρα για να βγεις έξω, να σε δει κόσμος, να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να προωθήσεις τις αισθηματικές σου υποθέσεις! Η γοητεία σου θα σε βοηθήσει να κάνεις και νέες γνωριμίες οι οποίες μπορούν να σου φανούν χρήσιμες σε προσωπικά αλλά και αισθηματικά ζητήματα!

Ο έρωτας δουλεύει για εσένα σήμερα και είναι μια πολύ καλή ημέρα για να προωθήσεις αισθηματικές σου υποθέσεις.  Αν έχεις βρει το/η σύντροφο σου αφιέρωσε του χρόνο και κάντε κάτι διαφορετικό αποκλειστικά για εσάς τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ανάψει πυροτεχνήματα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να ευνοεί την ενασχόληση σου με το σπίτι και τους δικούς σου! Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις αγορές για το χώρο που ζεις καθώς ακόμα και η απόκτηση ενός διακοσμητικού αντικειμένου είναι ικανή να σου φτιάξει τη διάθεση! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι ευνοϊκό για να έρθει στην επιφάνεια η καλαισθησία σου, οι διακοσμητικές σου ικανότητες αλλά και οι ανάγκες σου!  Αυτό που θα συνειδητοποιήσεις σήμερα είναι πως έχεις ανάγκη να μείνεις σπίτι και να ασχοληθείς με αυτό καθώς θα σου φτιάξει τη διάθεση!

Μια ταινία και ένα ποτήρι κρασί μαζί με τον/τη σύντροφό σου είναι το ιδανικό σενάριο της ημέρας καθώς θα σε κάνει να νιώσεις την αισθηματική πληρότητα που αναζητάς! Αν είσαι ελεύθερος/η θα νιώσεις ιδιαίτερα οικεία με κάποιον/α που θα γνωρίσεις!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα η μεγαλύτερη σου ανάγκη είναι να βρεθείς με κόσμο και να ασχοληθείς με τους γύρω σου και ιδιαίτερα τους ανθρώπους που απαρτίζουν το στενό σου περίγυρο! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω είναι μια καλή ευκαιρία για να βγεις και να κάνεις αισθητή την παρουσία σου! Δεν αποκλείεται να θελήσεις να πας για ψώνια και να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου χωρίς τύψεις! Πρόσεξε μόνο μην το παρακάνεις και χάσεις τον οικονομικό έλεγχο!

Παρακίνησε το ταίρι σου να βγείτε μια βόλτα και να συναντήσετε αγαπημένους σας ανθρώπους καθώς είναι σίγουρο πως θα περάσετε καλά! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μέσα από το περιβάλλον σου θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον!

 

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5872 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr