Η αντίδραση της Δαλιάνη στην κόντρα Παπαγιάννη-Παυλίδου: «Το τομάρι…»

Έλυσε την σιωπή της. Για πρώτη φορά η Αγγελική Δαλιάνη-που το τηλέφωνο της έχει σπάσει αφού δημοσιογράφοι την αναζητούν για μια δήλωση-αποφάσισε αργά το βράδυ της Δευτέρας να πάρει θέση σε όσα καταλογίζουν στον σύζυγό της, Μάνο Παπαγιάννη. Έκανε μια ανάρτηση στο facebook-αυτή που βλέπετε παρακάτω- στην οποία γράφει «Μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσεις». Δηλαδή μη δικάσεις αν δεν ακούσεις και τις δύο πλευρές. Και μαζί  με αυτό έχει ποστάρει και το λινκ που εξηγεί ακριβώς πως μπορεί ένα …τομάρι μπορεί τελικά να μην είναι ένα τομάρι ενώ αφήνει και υπονοούμενα πως ήταν πάντα σωστοί και αδαμάντινοι στις σχέσεις τους όλοι; Διαβάστε το γιατί λέει πολλά η Δαλιάνη με αυτό:

«Όχι, δεν είναι μάθημα αρχαίων ελληνικών, είναι μάθημα ζωής: να μην δικάσεις κανέναν αν δεν ακούσεις και τις δύο πλευρές. Γράφονται πολλές εξομολογήσεις για κάποιο κακούργο άτομο, άντρα ή γυναίκα, που ήταν ένα ελεεινό τομάρι και πλήγωσε ανεπανόρθωτα αυτόν που εξομολογείται. Η συνέχεια είναι γνωστή: ακολουθούν φλογερά και πύρινα σχόλια σε βάρος του τομαριού, του κατακαθιού της κοινωνίας που πρέπει να καεί στην πυρά και αν ήταν δυνατόν να λιθοβοληθεί δημοσίως για παραδειγματισμό. (Συνεχίστε παρακάτω…)

Είναι όμως πάντα έτσι; αν ακούγαμε και το τομάρι, είναι βέβαιο ότι θα φθάναμε στην ίδια κρίση; Επίσης, όλοι όσοι βρίζουν τα τομάρια της κοινωνίας που τους πλήγωσαν, ήταν πάντα σωστοί και αδαμάντινοι στις σχέσεις τους; δεν πλήγωσαν ποτέ κανέναν; ήταν ντόμπροι και ξεκάθαροι με όλους; Η απάντηση είναι ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ. Και τέλος, επικοινωνόντας με άτομα που κλαίγονταν, ακούγοντας ιδιαιτέρως τον πόνο τους, ένα πράγμα κατάφεραν: να με πείσουν ότι το ”τομάρι” δεν ήταν και τόσο τομάρι και άλλος ήταν περισσότερο ο προβληματικός της ιστορίας».

Διαβάστε επίσης:

Ο Μάνος Παπαγιάννης μηνύει τη Σοφία Παυλίδου! Τι λέει η δικηγόρος του on camera;

Βάσια Παναγοπούλου: «Θα διεκδικήσω τα νόμιμα. αρκετά με τα φασιστοειδή που έχουν άποψη επί παντός επιστητού»

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Πετάει Πετάει στο Χυτήριο!

cressida_jewels

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Συγκίνησε ο Άγγελος που είχε υποστεί εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία 4 μηνών

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Ο υποψήφιος αποκάλυψε στους κριτές το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αποδεικνύοντας πως δεν πρέπει ποτέ να το βάζουμε κάτω, αλλά αντίθετα