Η αποκάλυψη του Φραγκολιά για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχω πληροφορίες ότι δεν ισχύει η σχέση της με τον δημοσιογράφο. Είναι κοντά στο να…»

Με τον χειρότερο τρόπο έφυγε για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη το 2022 καθώς λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, χώρισε! Μάλιστα, προ ημερών μετακόμισε σε νέο σπίτι, όπως τουλάχιστον γράφτηκε και ακούστηκε. Η ίδια, δεν έχει αποκαλύψει το οτιδήποτε για την προσωπική της ζωή και μάλιστα έχει καταφέρει να κρατήσει κρυφή την ταυτότητα του άντρα με τον οποίο σκόπευε να παντρευτεί.

Να θυμίσουμε ότι έγινε γνωστό πως το ζευγάρι ετοιμαζόταν να παντρευτεί, όμως για λόγους που μόνο οι δυο τους γνωρίζουν, χώρισαν, γεγονός που καταρράκωσε τη Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία μας ενημέρωσε ότι για να ξεχαστεί και να ηρεμήσει, τις μέρες των Χριστουγέννων τις πέρασε στη γαλήνη που της πρόσφερε ένα μοναστήρι.

Λίγες μέρες μετά και ενώ η ίδια συνέχισε να τηρεί σιγή ιχθύος, βγήκαν δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο γνωστού δημοσιογράφου. Κάτι που σήμερα, μέσω της εκπομπής Happy Day διέψευσε ο καλός της φίλος Κώστας Φραγκολιάς ο οποίος μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι ένα βήμα πριν επανασυνδεθεί με τον άντρα που σκόπευε να παντρευτεί.

Δείτε τι αποκάλυψε ο Κώστας Φραγκολιάς στον αέρα της εκπομπής Happy Day σήμερα:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »