Η Γη της Ελιάς: Άγριο ανθρωποκυνηγητό και σφαίρες

Η Γη της Ελιάς: Η Κατερίνα χάνει κάθε έλεγχο και, αφού επιτίθεται ερωτικά στον Φίλιππο, επισπεύδει την απαγωγή του μωρού του. Ευτυχώς, η απάτη της αποκαλύπτεται, το παιδί σώζεται και πλέον η Χάιδω βρίσκεται υπόλογη σε μια ολόκληρη πόλη, που είδε τα χρήματά της να κάνουν φτερά.

Η συμπεριφορά της Κατερίνας γίνεται όλο και πιο περίεργη, με αποτέλεσμα να έχει αρχίσει και να κινεί υποψίες. Ο Αλέξης εκμυστηρεύεται στη Μαργαρίτα ότι τον πλησίασε με ερωτικές διαθέσεις, ενώ η Εύα περιγράφει στη Βασιλική όλα όσα συνέβησαν με τον Άρη. Παρ’ όλα αυτά, κανείς δεν θέλει να σκεφτεί ότι αυτό το κορίτσι που ήρθε στην Αρεόπολη για να ζητήσει βοήθεια για το πρόβλημα υγείας που τη βασανίζει έχει στην πραγματικότητα άλλα κίνητρα.

Η Βασιλική δεν πρέπει να μάθει τίποτα

Ο πρώτος που έρχεται αντιμέτωπος με την πραγματικότητα είναι ο Φίλιππος, ο οποίος τη βλέπει να μπαίνει ένα βράδυ κρυφά στην κρεβατοκάμαρά του και να του επιτίθεται ερωτικά! Φυσικά τα χάνει. Τη διώχνει από κοντά του και το επόμενο πρωί δεν ξέρει πώς να της φερθεί. Προτιμά λοιπόν να φύγει από το σπίτι και πηγαίνει να βρει τον Λυκούργο και τον Στάθη και να ζητήσει τη γνώμη τους για το πώς να χειριστεί τα πράγματα. Αμφότεροι μένουν με το στόμα ανοιχτό, αλλά τον συμβουλεύουν να μην πει τίποτα στη Βασιλική γιατί τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα.

Ο Φίλιππος πάντως είναι αποφασισμένος να κρατήσει την κοπέλα σε απόσταση και το γεγονός ότι πλέον την κοιτάζει με μισό μάτι την ανησυχεί. Αντιλαμβάνεται ότι ο κλοιός γύρω της έχει στενέψει επικίνδυνα και ζητά από τους συνεργάτες της να επισπεύσουν την απαγωγή του μωρού.

Το επόμενο πρωί, οι ταραχές συνεχίζονται στο σπίτι των Στεφανέων. Η Χάιδω, ο Φίλιππος και η Βασιλική ξυπνούν και διαπιστώνουν ότι η Κατερίνα δεν είναι εκεί. Αρχίζουν να την αναζητούν και δεν αργούν να πέσουν επάνω στα στοιχεία που μαρτυρούν την κοροϊδία της: Η κοπέλα αυτή δεν ήταν ποτέ άρρωστη, είπε ψέματα για όλα, ενώ συνεχίζει να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Viral Είδηση: Χωρίς Γη της Ελιάς αύριο, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου

Το σοκ είναι μεγάλο στη Γη της ελιάς και γίνεται μεγαλύτερο όταν χτυπά το τηλέφωνο και στην άλλη άκρη είναι ο Ισίδωρος. Όπως φαίνεται, η Κατερίνα μετέφερε ένα τεράστιο ποσό από τις δωρεές που είχαν γίνει σε έναν άλλο λογαριασμό και έγινε καπνός. Όταν ο Φίλιππος συνειδητοποιεί τι ακριβώς έχει συμβεί και πως το μωρό τους κινδυνεύει, είναι πια αργά…

Ο Φίλιππος γυρίζει τρέχοντας στο σπίτι και βλέπει δύο κακοποιούς να φεύγουν με το μωρό του! Παίρνει την καραμπίνα του, τους καταδιώκει και στο τέλος καταφέρνει να τους ακινητοποιήσει πυροβολώντας τα λάστιχα του αυτοκινήτου τους! Πριν προλάβουν να το σκάσουν, καταφθάνουν στο σημείο και οι αστυνομικοί, οι οποίοι και συλλαμβάνουν τους δύο επίδοξους απαγωγείς. Κλονισμένος ο Φίλιππος παίρνει το παιδί αγκαλιά και, όταν πια καταφέρνει να ηρεμήσει, εξομολογείται στη Χάιδω και τη Βασιλική ότι υποψιαζόταν την Κατερίνα και οι υποψίες του αυτές δεν αργούν να επιβεβαιωθούν, αφού ένας από τους μάρτυρες που καταθέτουν την κατονομάζει ως ηθική αυτουργό της απαγωγής.

Αμέσως εξαπολύεται ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή της και οι Αρχές καταφέρνουν να την εντοπίσουν κάπου στη Ζυρίχη. Μέχρι, όμως, να της περάσουν χειροπέδες, η Χάιδω νιώθει υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο κορόιδεψε όλη την πόλη. Απολογείται, λοιπόν, σε όσους έσπευσαν να τη βοηθήσουν και υπόσχεται πως θα επιστρέψει όσο περισσότερα χρήματα μπορεί.

Όσο για τη Βασιλική με τον Φίλιππο, μετά το σοκ της παραλίγο απαγωγής της κόρης τους, έχουν μια θαυμάσια ευκαιρία να χαλαρώσουν, αφού ο Στάθης τους προτείνει να πάνε μαζί με αυτόν, τον Δημοσθένη και την Ασπασία στην Ισπανία, για να επισκεφθούν τον Στέφανο. Φυσικά η Αρετή γίνεται έξαλλη μόλις το μαθαίνει, αλλά η Ασπασία τη διαβεβαιώνει πως θα βρει έναν τρόπο να τους χωρίσει!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts