Η Γη της Ελιάς: «Έτσι και μιλήσεις θα το πληρώσεις πολύ ακριβά» – Η επίθεση του Μάνου στην Αμαλία

Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία τραυματίζεται εξαιτίας της επιθετικής συμπεριφοράς του Μάνου, ενώ συγχρόνως ο άντρας την απειλεί ότι αν μιλήσει θα το πληρώσει ακριβά. Την επόμενη ημέρα, ένας άγνωστος φλερτάρει τη Μαρίνα και ο Μάνος τού επιτίθεται με μανία. Μετά τον ξυλοδαρμό του, ο Βρεττάκος περνάει αυτόφωρο, ενώ η Αμαλία δεν χάνει ευκαιρία να ενημερώσει τον Ισίδωρο. Από τη δική της πλευρά, η Μαρίνα μαθαίνει ότι η Αμαλία δεν χτύπησε το χέρι της στο δημαρχείο, όπως ισχυρίστηκε, και απαιτεί από τον Μάνο να της πει την αλήθεια.

Εκείνος αναγκάζεται να παραδεχθεί στη γυναίκα του ότι αυτός στραμπούλιζε το χέρι της Αμαλίας, αλλά της παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για το συμβάν. Εντωμεταξύ, η Αθηνά και ο Τζον ανακοινώνουν στη Φιλιώ ότι θα παντρευτούν τον επόμενο Ιούνιο και η αντίδρασή της τους εκπλήσσει. Αργότερα, το ζευγάρι κάνει έκπληξη με μία ξαφνική επίσκεψη στο Σούνιο, όπου της ανακοινώνει τον επερχόμενο γάμο.

Δώρα Χρυσικού: Η ηλικία, η Γη της Ελιάς και η μάχη με την ασθένεια: «Παλεύω με τον φόβο και άλλοτε νικάω εγώ, άλλοτε εκείνος»

Συγχρόνως, η Μαργαρίτα γνωρίζει μια γυναίκα που της δίνει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την υπόθεση της Αρετής, ενώ η Ισμήνη βρίσκει αγοραστή για την εταιρεία της. Στην Κηφισιά, η Ιουλία μπαίνει στον μήνα της για να γεννήσει και ο Στάθης στενοχωριέται που δεν μπορεί να βρίσκεται κοντά της. Παράλληλα, σύμφωνα με το my tv, η Αριάδνη επιστρέφει στη δουλειά και η σπίθα ανάμεσα σε εκείνη και τον Χρήστο ανάβει πάλι. Ο πατέρας της προσπαθεί να την πείσει να φύγει από την ταβέρνα, αλλά εκείνη αρνείται. Έτσι, της ξεκαθαρίζει ότι αν επανασυνδεθεί με τον Χρήστο πρόκειται να δει το σκληρό του πρόσωπο.

Θυμηθείτε παρακάτω ένα από τα πιο συγκλονιστικά αποσπάσματα αυτής της σεζόν της σειράς Η Γη της Ελιάς:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts