Η Γη της Ελιάς: Ανεπανάληπτες βραδιές για Στάθη και Εύα στην Καρδαμύλη

Η Γη της Ελιάς: Η εκρηκτική αυτή γνωριμία, θα αλλάξει ριζικά τη ζωή του πρωταγωνιστή, αλλά και της οικογένειας Καπερνάρου.
Ο Στάθης γνωρίζει την Εύα, τη νεαρή πολιτικό μηχανικό, η οποία επισκέπτεται την Μάνη, για να κάνει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Η γιαγιά της, λίγο πριν πεθάνει, έγραψε στην εγγονή της αρκετά χωράφια στο Πόρτο Κάγιο της Μάνης.
Ο Στάθης στη σειρά Η Γη της Ελιάς θα προσφερθεί να την ξεναγήσει, με τη χημεία αυτή να φαίνεται ήδη από τα πρώτα δευτερόλεπτα της γνωριμίας τους.

Μόλις η Εύα δει την περιοχή, θα του αποκαλύψει τα επαγγελματικά της σχέδια, τονίζοντας πως δε θα μείνει μόνιμα στη Μάνη, αλλά για λίγο καιρό…
Οι δυο τους δε θα χάσουν καθόλου χρόνο. Ο Στάθης θα προτείνει στην Εύα να πάνε μαζί για φαγητό, με το ειδύλλιο αυτό να φουντώνει. Καυτές ερωτικές βραδιές έρχονται στα επόμενα επεισόδια!

Ο Στάθης δείχνει να ξεπερνά την Ιουλία, παραδομένος στον έρωτα της αγαπημένης του Εύας. Εκείνη, φανερά ενθουσιασμένη, επιδιώκει να περνά περισσότερο χρόνο μαζί του. Το πάθος αυτό τους οδηγεί σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Η Αρετή είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει τον σύζυγό της, με κάθε κόστος…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts