Η Γη της Ελιάς: Αυτό το πρόσωπο φτάνει στη Μάνη και θα φέρει τα πάνω κάτω

Ένα πρόσωπο θα φτάσει στη Μάνη και θα αναστατώσει τους πρωταγωνιστές της σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Στο αποκλειστικό spoiler της εκπομπής, Πάμε Δανάη για τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» η Μαρία Αναγνώστου πηγαίνει στη Μάνη, όμως δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά της, ότι είναι μάνα της Αθηνά αλλά ως οικογενειακή φίλη της Μαργαρίτας. Όμως μία τυχαία συνάντηση με τον Λυκούργο ανασύρει μνήμες από το παρελθόν!

Ποια είναι η σχέση της Μαρίας Αναγνώστου με τον Λυκούργο Μπράτη;

Σήμερα στη σειρά, Η Γη της Ελιάς θα δούμε: Το κουτσομπολιό ότι η Ιουλία έδωσε άλλοθι στον Στάθη, αρχίζει να διαρρέει στην Αρεόπολη και η Ιουλία δεν ξέρει αν πρέπει να τα παραδεχτεί επισήμως ή να τα θεωρήσει ανυπόστατα.

Ο Ιάκωβος τη συμβουλεύει να μιλήσει στη Μυρτάλη, γιατί είναι η πρώτη που θα επηρεαστεί άμεσα από αυτή την αποκάλυψη. Την ίδια ώρα, το ξαφνικό ταξίδι του Ισίδωρου στην Κύπρο διευκολύνει την Ιουλία, καθώς δεν είναι έτοιμη να τον αντιμετωπίσει.

Ο Μάνος αγνοεί την έλευση του πατέρα του κι εξακολουθεί να περνάει αμέριμνες στιγμές με τη Μαρίνα. Η Αντιγόνη, οργισμένη από την αδιάφορη στάση του Ισίδωρου συνεχίζει να τον διαβάλλει, τροφοδοτώντας τον Πότη με πληροφορίες για το παρελθόν του με τη μητέρα της.

Ο δικηγόρος του Στάθη κινεί τις διαδικασίες της αποφυλάκισής του κι όλη η οικογένεια περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή του στο σπίτι. Η Μυρτάλη συζητά με τον Ιάκωβο την προοπτική ενός ταξιδιού στην Ισπανία κι εκείνος δέχεται με χαρά να αναλάβει την ξενάγησή τους. Τη χαρά της, όμως, ανακόπτει μια κουβέντα που έχει με τη Μαργαρίτα, η οποία της εξηγεί ότι ο Αλέξης είναι καλύτερα και σύντομα θα βγει από την κλινική.

Η Μυρτάλη συνειδητοποιεί πως δεν είναι έτοιμη να τον αντικρύσει πάλι και ζητά από τη Μαργαρίτα να τον κρατήσει μακριά της. Η Χάιδω γίνεται έξαλλη με την απελευθέρωση του Στάθη, ενώ ο Κουράκος τη στριμώχνει για να μάθει την αλήθεια για τον πυροβολισμό της. Η ώρα της κρίσης φτάνει για τον Στάθη και την Ιουλία, καθώς αποφασίζουν να μιλήσουν ανοιχτά στον Στέφανο και τη Μυρτάλη για την παράνομη σχέση τους.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη Της Ελιάς: Η Σύλληψη Του Στάθη Και Η Απόπειρα Αυτοκτονίας Του Φίλιππου Που Θα Σοκάρουν

Η Γη Της Ελιάς: Η Αφροδίτη Λιάντου Είναι Τρελά Ερωτευμένη!

Η Γη Της Ελιάς: Η Αρετή Μένει Ανάπηρη Και «Διαλύει» Την Ιουλία

cressida_jewels

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Συγκίνησε ο Άγγελος που είχε υποστεί εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία 4 μηνών

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Ο υποψήφιος αποκάλυψε στους κριτές το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αποδεικνύοντας πως δεν πρέπει ποτέ να το βάζουμε κάτω, αλλά αντίθετα