Η γη της Ελιάς: «Γιατί σε μένα;» -Η Μαρίνα χάνει το μωρό στον 7ο μήνα

Η γη της Ελιάς: Αφού γίνονται όλα όπως πρέπει για να μην υπάρξει πρόβλημα για την κοπέλα, η Μαρίνα και ο Μάνος επιστρέφουν στο σπίτι. Η κοπέλα δεν θέλει να δει και να μιλήσει σε κανέναν. Κλείνεται στον εαυτό της και πέφτει σε μεγάλη κατάθλιψη.

Όλοι προσπαθούν, αλλά η Μαρίνα στην αρχή έχει ένα συναισθηματικό μούδιασμα καθώς αρνείται να αποδεχτεί ότι έχασε το μωρό της:

«Δεν μπορεί να μου συμβαίνει εμένα αυτό», λέει συνέχεια. Λίγο αργότερα μια ανείπωτη θλίψη κυριεύει τη ζωή της και σταδιακά έρχεται ένας απίστευτος θυμός: «Γιατί, τι έκανα; Γιατί σε μένα;», αναρωτιέται και δεν δέχεται καμία βοήθεια από τον Μάνο που είναι συνέχεια στο πλευρό της.

Μάλιστα για ένα διάστημα όπως θα δούμε στη Γη της Ελιάς, δύο περίπου εβδομάδων, η Μαρίνα δεν θα θέλει καν να δει τον Μάνο, θα βγάλει κακία, ζήλια και θυμό απέναντι του.

Όμως εκείνος δεν θα υποχωρήσει. Η καρδιά του χτυπάει μόνο για τη Μαρίνα, δεν έχει μάτια για τίποτε άλλο. Είναι ο έρωτας της ζωής του και θα της το λέει συνέχεια και συνέχεια, μέχρι που η Μαρίνα θα αρχίσει να συνέρχεται και να αποδέχεται ότι δεν είναι η  μοναδική γυναίκα που της συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Δες το τρέιλερ:

Δες κι αυτό:

Πηγή: tv 24

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts