Η Γη της Ελιάς: Γιώργης και Ευτυχία δίνουν απανωτά spoilers!

Η γη της Ελιάς: Ο Γιώργης και η Ευτυχία ζουν έναν μεγάλο ερωτά στη «Γη της Ελιάς» γεμάτο από ενοχές και μυστικά.
Για την συνεργασία που έχουν οι δύο τους σημείωσαν ότι είχαν την τύχη να έχουν πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ τους μίλησαν ο Αλέξανδρος Μαρτίδης και η Ιφιγένεια Πιερίδου.

«Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ξεκινάνε οι αντιδράσεις από τον χωριό και ο Γιώργης ξαναπαίρνει το φάκελο της υπόθεσης», αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Μαρτίδης.

Ειδικά για τον χαρακτήρα του «Γιώργη» που υποδύεται ανέφερε ότι θα πρέπει να «λυγίσει» κάποια στιγμή, λόγω του μεγάλου έρωτα που νιώθει για την Ευτυχία.

«Ο Γιώργης μετά από διάφορα flashbacks που έχει παίρνει έναν άνθρωπο εμπιστευτικά και του λέει ότι θέλει να τσεκάρουν το σπίτι της Ευτυχίας και μπαίνουν μέσα σε αυτό όταν λείπει η Ευτυχία. Βάζουν μία ουσία πάνω στους τοίχους κι εμφανίζει το αίμα. Από αυτό το αίμα παίρνει δείγμα και το στέλνει για ανάλυση. Από αυτό το δείγμα μαθαίνει ότι το αίμα δεν είναι της Ευτυχίας, αλλά του Ανέστη».

Ειδικά για την σχέση του Γιώργη με την Ευτυχία σημείωσε ότι από την πρώτη στιγμή ήταν αγνός ο τρόπος που σκεφτόταν ο Γιώργης την Ευτυχία.

Σχετικά με τις εξελίξεις και το σενάριο της σειράς αποκάλυψαν οι δύο ηθοποιοί ότι όταν το διαβάζουν πολλές είναι οι φορές που βουρκώνουν.

Στην συνέντευξή που παραχώρησε ο Αλέξανδρος Μαρτίδης αποκάλυψε ότι έχει μία κόρη 12 ετών, την οποία απέκτησε σε πολύ νεαρή ηλικία.

Δείτε το βίντεο με όλα τα spoilers για τη Γη της Ελιάς:

Διαβάστε επίσης:

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Οι ιδιαίτερες βέρες για τον γάμο της Ιουλίας από τη Γη της Ελιάς

Η γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης γίνεται έξω φρενών όταν μαθαίνει ότι η Εύα έφυγε για το Ντουμπάι

Η Γη της Ελιάς: Έξω φρενών ο Μάνος: «Να πας να…»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts