Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: «Ο Κουράκος θα γίνει δικός μου»

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Η Κούλα έχει βάλει στο μάτι τον Κουράκο, αλλά γρήγορα όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα πέσει στα πατώματα για χάρη του… Η Κούλα καρδιοχτυπά για τον Γιώργη και κάθε φορά που τον βλέπει του κάνει τα γλυκά μάτια. Σε εκείνον όμωςη Κούλα είναι εντελώς αδιάφορη. Όσες προσπάθειες και αν κάνει να του προξενήσει το ενδιαφέρον και να τον πλησιάσει, εκείνος δεν ενδίδει. Έτσι απογοητεύεται η Κούλα όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» με τη στάση που έχει ο Γιώργης απέναντι της.

Εντωμεταξύ εκείνη δεν θέλει να συνειδητοποιήσει ότι ο Γιώργης την απορρίπτει επειδή δεν είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά θέλει να πιστεύει ότι είναι ο χαρακτήρας του τέτοιος που αν και έχει αισθήματα για εκείνη δεν της τα εκδηλώνει.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: «Εγώ θα την παντρευτώ» – Ο νέος γάμος και μια συμφωνία στην Κίνα

Η Ασπασία στη Γη της Ελιάς, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής προσπαθεί να τη λογικέψει και με ευγενικό τρόπο να της εξηγήσει ότι μάλλον δεν είναι ο τύπος του. Η Κούλα όμως δεν μπορεί να δεχτεί την πραγματικότητα και συνεχίζει να ελπίζει ότι κάποια στιγμή θα γίνει δικός της. Εντωμεταξύ η Αρετή δίνει και δεύτερη οντισιόν στην οποία τα πάει πολύ καλά και πιστεύει ότι ο ρόλος της είναι δικός της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts