Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Η Χάιδω ικετεύει τον Κουράκο

Η Γη της Ελιάς: Ο τρίτος κύκλος της δημοφιλούς σειράς του Mega αναμένεται να φέρει νέες αναταράξεις στη ζωή της Χάιδως. Αυτό οφείλεται σε δύο σημαντικούς λόγους. Αρχικά, θα βρεθεί αντιμέτωπη με την απόφαση να χωρίσει από τον Λυκούργο, ένα γεγονός που θα την βάλει σε έναν πολύ δύσκολο συναισθηματικό αγώνα. Και δεύτερον, θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα όταν θα διαπιστώσει ότι η ζωή του γιου της κινδυνεύει λόγω δικών της λαθών.

Ο Φίλιππος, αφού αποφεύγει την επίθεση του Σωτήρη, καταλαβαίνει την ταραχή που προκαλείται στη Χάιδω. Η αγωνία και ο φόβος της Χάιδω είναι αναπόφευκτοι, καθώς συνειδητοποιεί ότι η ζωή του γιου της κινδυνεύει λόγω των δικών της πράξεων και αποφάσεών της. Έτσι, λοιπόν, αναλαμβάνει άμεση δράση και καταφεύγει στον Κουράκο, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια και συμβουλές.

Στον Κουράκο, η Χάιδω εκφράζει την αγωνία της και τους φόβους της λέγοντας του: «Αστυνόμε, δεν θα αντέξω να χάσω κι άλλο παιδί». Ο αστυνόμος στη Γη της Ελιάς, αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της κατάστασης, της υπόσχεται ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να προστατεύσει τον Φίλιππο και να αποτρέψει τον Σωτήρη από το να τον βλάψει.

Δείτε το τρέιλερ:

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts