Η Γη της Ελιάς: Ευτυχία – Κουράκος έρχονται κοντά

Η Ιφιγένεια Πιερίδου, για δεύτερη συνεχή χρονιά, συμμετέχει στη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», υποδυόμενη την Ευτυχία.
Η ίδια, μιλώντας στο περιοδικό mytv αποκαλύπτει πώς εξελίσσεται ο χαρακτήρας της μετά τον φόνο του Ανέστη ενώ επιβεβαιώνει το spoiler και για τον νέο έρωτα που προκύπτει εντελώς απρόσμενα!

  • Έχει καταλήξει η Ευτυχία αν θέλει να είναι με τον Αποστόλη η να δώσει μία ευκαιρία στον Άρη, που την πολιορκεί;

«Θα σου πω μόνο ότι καμιά φορά ο έρωτας έρχεται κάπως απρόσμενα, όπως ακριβώς και στη ζωή. Η Ευτυχία θα το βρει από εκεί που δεν το περιμένει και δεν της είχε περάσει ούτε για μία στιγμή από το μυαλό»

  • Απ’ ό,τι ξέρουμε, αυτόν τον έρωτα τον βρίσκει στο πρόσωπο του αστυνόμου Κουράκου…

«Η Ευτυχία και ο Κουράκος, όντως, έρχονται πιο κοντά, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. (Γελάει.)»

  • Η Ευτυχία, μέσα από αυτή τη σχέση, βρίσκει την πραγματική ευτυχία;

«Υπάρχουν πολλά εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπίσουν και, επίσης, η Ευτυχία έχει έναν πλατωνικό έρωτα με αυτόν τον άνθρωπο, που δεν έχει ολοκληρωθεί – και δεν ξέρουμε αν θα συμβεί αυτό ποτέ»

  • Έχει αισθήματα για τον Γιώργη ή είναι ένα μέρος σχεδίου μα να παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις για τον φόνο του Ανέστη;

«Η Ευτυχία δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ποτέ ή να καταστρώσει κάποιο σχέδιο για να παρακολουθεί τις έρευνες. Το μόνο που θέλει είναι να ομολογήσει».

  • Πώς σου φαίνεται που απέναντι από τη «Γη της ελιάς» θα παίζει ο «Γλυκάνισος», με την αδελφή σου, Ελένη Πιερίδου;

«Η αλήθεια είναι ότι έχουν διχαστεί λίγο οι δικοί μας άνθρωποι γιατί δεν ξέρουν ποια θα πρωτοβλέπουν. (Γελάει.) Εύχομαι να τα πάει πάρα πολύ καλά»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts