Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Αντιγόνη έρχονται κοντά και καταστρέφουν τον Ισίδωρο

Η Γη της Ελιάς: Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση στο πρόγραμμα του MEGA.
Ο Μάνος, ενώ πάντα και παντού διατυμπάνιζε πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της, πλέον, μετά και από τις πιέσεις που δέχθηκε έχει αλλάξει γνώμη. Αλλάζει στάση απέναντι στην Αντιγόνη και δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Κάνει λοιπόν το πρώτο πρόσωπο και συμφιλιώνεται μαζί της. Εκείνη φυσικά άλλο που δεν θέλει…

Ο Ισίδωρος είναι πολύ χαρούμενος που βλέπει τα δύο παιδιά να τα βρίσκουν μεταξύ τους. Εξάλλου έκανε μεγάλο αγώνα για να το καταφέρει.

Η σχέση τους πλέον είναι αχώριστη και δείχνει καλύτερα από ποτέ.

Για πόσο θα κρατήσει αυτό όμως; Είναι άραγε αυτό το πραγματικό πρόσωπο του Μάνου ή η όλη ξαφνική αλλαγή κρύβει κάτι;

Ο Μάνος έχει το δικό του σχέδιο για τον Ισίδωρο. Και θα χρειαστεί την βοήθεια της Αντιγόνης. Έτσι εξηγείται η αλλαγή της στάσης του Μάνου απέναντι στην Αντιγόνη.

HOT: Η Γη της Ελιάς: Έλενα Ευσταθίου: Μάθε τα πάντα για την ηθοποιό που θα υποδυθεί τη μητέρα του Δημήτρη

Αλλά και η Αντιγόνη χωρίς ποια τον πρώτο ενθουσιασμό που πήγε στο σπίτι του Ισίδωρου, έχουν επιστρέψει στο μυαλό της οι εκδικητικές τάσεις που είχε όταν πρωτοήλθε.

Θα δούμε μια πολύ παράξενη συμμαχία και αυτός που θα πιαστεί στον ύπνο είναι ο Ισίδωρος, που είναι ήσυχος ότι τα παιδιά του πλέον είναι αγαπημένα.

Θα πιαστεί αδιάβαστος και αυτήν την φορά θα την πληρώσει πολύ άσχημα….

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts