Η γη της ελιάς: Στοιχείο – φωτιά καίει την Ευτυχία – Ο Κουράκος ερευνά τον φόνο του Ανέστη

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς». Όπως θα δούμε, ο Κουράκος ανοίγει ξανά την υπόθεση δολοφονίας του Ανέστη και ανακαλύπτει ένα στοιχείο που καίει την Ευτυχία. Παράλληλα, ο Λυκούργος και η Χάιδω παντρεύονται, ενώ η Αρετή παγιδεύει τον Στάθη.

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε ξαφνικά και ο ένας βρήκε στο πρόσωπο του άλλου τον ιδανικό σύντροφο. Ο λόγος για την Ευτυχία και τον Γιώργη Κουράκο, οι οποίοι σκοπεύουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας και κάνουν ήδη όνειρα για την κοινή τους πορεία.

Τελευταία, όπως είδαμε, μεταξύ τους υπάρχουν κάποιες μικροπαρεξηγήσεις, όμως δεν είναι ικανές να χωρίσουν το ζευγάρι.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού μας, στα νέα επεισόδια, λίγες ημέρες πριν από τον γάμο τους ζωντανεύει ξανά ο μεγαλύτερος εφιάλτης της Ευτυχίας καθώς μία ανάμνηση που έχει με τον Ανέστη προκαλεί ένταση στη σχέση της με τον Γιώργη. Εντωμεταξύ, δύο θαμώνες του καφενείου αρχίζουν να σχολιάζουν ότι ο Κουράκος δεν κατάφερε να εξιχνιάσει τη δολοφονία του Ανέστη κάνοντας επικριτικά σχόλια σε βάρος του.

Μέσα σε μερικές ώρες ο αστυνόμος μαθαίνει όσα λέγονται για εκείνον και θίγεται. Αποφασίζει, λοιπόν, να ανοίξει ξανά την ανεξιχνίαστη υπόθεση και αναλαμβάνει προσωπικά να μάθει ποιος είναι ο δολοφόνος του άντρα.

Επιστρέφοντας την ίδια μέρα στο σπίτι, ανακοινώνει στην αγαπημένη του την απόφασή του κάνοντάς την να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Ευτυχία τρομοκρατείται στην ιδέα πως ο Γιώργης ξεκινάει νέο κύκλο ερευνών και τρέμει μήπως φτάσει τελικά στα ίχνη της. Χωρίς να χάσει χρόνο, μοιράζεται τους φόβους της με τη σύνεργό της, την Άννα, η οποία την έπεισε να συγκαλύψουν τον φόνο του Ανέστη, διότι η Ευτυχία τον μαχαίρωσε θανάσιμα ενώ βρισκόταν σε άμυνα. Ο Γιώργης, αγνοώντας την αλήθεια, αρχίζει τις έρευνες για την υπόθεση και αναλαμβάνει να δει με προσοχή όλα τα παλιά βίντεο που έχουν στην κατοχή τους οι Αρχές προκειμένου να βρει νέα στοιχεία. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας, κάποια στιγμή ο Κουράκος ανακαλύπτει στην κουζίνα του σπιτιού που ζει με την Ευτυχία ένα στοιχείο-φωτιά, που αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω.

Συγκεκριμένα, εντοπίζει ίχνη ξεραμένου αίματος μέσω μίας εξιδεικευμένης ουσίας που διαθέτει η Αστυνομία. Ο αστυνόμος ξαφνιάζεται και συνδυάζοντας το στοιχείο αυτό με το οπτικό υλικό που είδε πηγαίνει το δείγμα για ανάλυση χωρίς να πει τίποτε στην κοπέλα. Η Ευτυχία, αγνοώντας τις κινήσεις του, εξακολουθεί να είναι τρομοκρατημένη για την έκβαση της έρευνάς του και αρχίζει να συμπεριφέρεται περίεργα και να κάνει αρνητικές σκέψεις.

Παρόλο που ο άντρας αντιλαμβάνεται ότι κάτι την απασχολεί, έχει στρέψει όλη του την προσοχή στην έρευνά του. Ο Γιώργης αγωνιά να μάθει αν το αίμα που βρέθηκε στην κουζίνα τους ανήκει στον Ανέστη, καθώς, αν επιβεβαιωθούν οι υποψίες του, θα έρθει αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής του.

Ο Λυκούργος και η Χάιδω έχουν περάσει πολλές δοκιμασίες και έχουν βγει αλώβητοι. Τους ενώνει η μεγάλη αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, καθώς η φιλία χρόνων που τους έδενε με τις κατάλληλες προϋποθέσεις μεταλλάχθηκε σε έναν δυνατό έρωτα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  του περιοδικού μας, αν και η Χάιδω δεν δέχεται ούτε λέξη περί γάμου, καθώς θέλει να τιμήσει τα ήθη και τις παραδόσεις της περιοχής παραμένοντας χήρα, ο αγαπημένος της τής κάνει ξανά πρόταση. Ο Λυκούργος τής εκδηλώνει την επιθυμία του να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με αφορμή μία φράση της Αρετής, η οποία τον αποκαλεί σε μία στιγμή έντασης σώγαμπρο. Ο δικηγόρος δεν μπορεί να αντέξει αυτή τη συμπεριφορά και προκειμένου να ζει ελεύθερα στο σπίτι της συντρόφου του της ζητάει να γίνει και επισήμως γυναίκα του. Εκείνη του λέει πως χρειάζεται χρόνο για να το σκεφτεί. Ύστερα από λίγες ημέρες, τελικά η Χάιδω αποφασίζει να του πει το πολυπόθητο «ναι», ενώ πρώτα έχει φροντίσει να πάρει τη συγκατάθεση και την ευλογία του γιου της, του Φίλιππου, ο οποίος έχει πάει πλέον στον στρατό. Το επόμενο διάστημα, λοιπόν, το ζευγάρι οργανώνει έναν λιτό γάμο στο δημαρχείο. Τη μεγάλη εκείνη ημέρα έχουν στο πλευρό τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Φίλιππος, η Βασιλική, η Ισμήνη, ο Κωνσταντίνος, η Αθηνά και η Μαργαρίτα είναι ανάμέσα στους εκλεκτούς καλεσμένους τους και χαίρονται ιδιαίτερα με την ευτυχία τους.

Η Αρετή παγιδεύει τον Στάθη

Μετά τον χωρισμό του Στάθη από την Ιουλία, η Αρετή τον έχει βάλει ξανά στο στόχαστρο και πιστεύει ότι κάποια στιγμή πρόκειται να γυρίσει στην αγκαλιά της. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Αρετή βάζει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο για να παγιδέψει τον Στάθη και να τον κάνει ξανά δικό της. Ένα βράδυ, λοιπόν, πηγαίνει μέσα στη νύχτα στο σπίτι του και ρίχνει υπνωτικά χάπια στο ποτό του. Στη συνέχεια τον ακολουθεί στην  κρεβατοκάμαρα και ξαπλώνει δίπλα του.

Όταν τον παίρνει ο ύπνος, βγάζει κάποιες φωτογραφίες που τους δείχνουν μαζί στο κρεβάτι και στη συνέχεια κοιμάται πλάι του. Το επόμενο πρωί εκείνος προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη το προηγούμενο βράδυ και η αδίστακτη μανιάτισσα του λέει ότι έκαναν έρωτα, προκαλώντας του «εγκεφαλικό». Ο Στάθης δεν μπορεί να πιστέψει ότι παρασύρθηκε ξανά στην αγκαλιά της και αναρωτιέται πώς θα ξεμπερδέψει. Αμέσως μετά, η Αρετή φεύγει από το σπίτι και διαλαλεί σε όλο το χωριό ότι είναι και πάλι μαζί με τον πρώην άντρα της. Μάλιστα, μέσα σε λίγες ώρες όλοι στην Αρεόπολη μαθαίνουν για την επανασύνδεση, ενώ εκείνη βρίσκει την Ασπασία και της δείχνει τις φωτογραφίες που τράβηξε και αποτελούν τα υποτιθέμενα πειστήρια. Παράλληλα, ο Στάθης προσπαθεί να εξηγήσει στους ανθρώπους που τον ρωτούν αν είναι ξανά ζευγάρι με την Αρετή ότι κάτι τέτοιο δεν είναι αλήθεια και αδυνατεί να πιστέψει ότι κοιμήθηκε μαζί της.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Μαρτίδης: Δείτε την κούκλα κόρη του Κουράκου από τη Γη της Ελιάς

Γιάννης Κρητικός: Οι σπουδές, η σχέση με Βραζιλιάνα τραγουδίστρια και η Γη της Ελιάς

Ιφιγένεια Τζόλα: Η Βασιλική από τη Γη της Ελιάς ποζάρει με μαγιό στο πρώτο της μπάνιο για φέτος

Πηγή: My TV

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts