Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία Μπεκατώρου μπαίνει στην σειρά

Σε ρόλο … ηθοποιού θα δούμε πολύ σύντομα την Μαρια Μπεκατώρου αφού πρόκειται να «εισβάλει» στη «Γη της Ελιάς”. Μάλιστα, δεν θα πάει εκείνη στη σειρά του Mega αλλά η «Γη της Ελιάς» θα πάει στη Μαρία Μπεκατώρου. Τι σημαίνει αυτό;

Ότι ένας από τους ήρωες θα αποφασίσει να διαγωνιστεί στο “The chase” για να διεκδικήσει με τις γνώσεις του το χρηματιόο έπαθλο αλλά και την καρδιά της «Γυναίκας με τα μαύρα» που θα είναι η Chaser που θα αντιμετωπίσει.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο «Πότη» της «Γης της Ελιάς», κατά κόσμον Γιάννη Κρητικό ο οποίος στα τελευταία επεισόδια της σειράς ανέφερε πολλές φορές την επιθυμία του να λάβει μέρος στο τηλεπαιχνίδι του Mega η οποία τελικά πραγματοποιήθηκε.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

“A kitchen for Good” – H Κοινωνική Κουζίνα του Humanity Greece στέκεται δίπλα στις ευπαθείς ομάδες της χώρας, με την υποστήριξη της εταιρείας ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε.

Στο πλαίσιο του καθημερινού ανθρωπιστικού έργου, το Humanity Greece δημιούργησε την 1η οικιακή Κοινωνική Κουζίνα, για την στήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας. Με την ουσιαστική