Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα βγάζει ραπόρτο για Στάθη και Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Σε κίνδυνο θα βρεθούν ο Στάθης και η Ιουλία, καθώς η Χρυσούλα θα αρχίσει να ανοίγει ξανά επικίνδυνα το στόμα της δεξιά κι αριστερά.

Ο γάμος της Ιουλίας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, με αποτέλεσμα ο Στάθης να βρίσκει αφορμές για να την πλησιάζει. Το μόνο που της ζητά, είναι να του πει το μεγάλο “ναι”, για να είναι ξανά μαζί.

Μία τυχαία συνάντησή τους στο δρόμο, θα σταθεί η αφορμή για να ξεσπάσει ένας νέος πόλεμος. Ο Στάθης θα προσεγγίσει γλυκά την Ιουλία και θα κάνει μία μεγάλη συζήτηση μαζί της, αγνοώντας πως πίσω τους βρίσκεται η Χρυσούλα, η μεγαλύτερη κουτσομπόλα της Μάνης.

Η Χρυσούλα θα φροντίσει να μάθει πρώτα για αυτή την επανασύνδεση η Αρετή. Στόχος της είναι να την κάνει να πονέσει, να την κάνει να καταλάβει πως ο αγαπημένος της Στάθης επέστρεψε στην πρώην του.

Viral ΕίδησηΗ γη της ελιάς φινάλε: Αυτό είναι το τέλος των ηρώων

Η Αρετή, με τη σειρά της, θα προσεγγίσει την Εύα. Σταδιακά, όλοι θα μάθουν για αυτή την επανένωση, με αποτέλεσμα τα κουτσομπολιά στη Μάνη να παίρνουν φωτιά. Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου, όταν το νέο φτάσει και στον Κουράκο…

Η Χρυσούλα θα καταφέρει να φέρει σε φρικτή θέση την Ιουλία και τον Στάθη, στην γη της ελιάς. Θα καταφέρουν να μείνουν μακριά από την ίντριγκα που δημιουργείται στη Μάνη;

«Η Γη της Ελιάς»: Αποκλειστικό απόσπασμα από το επεισόδιο της Κυριακής:

youfly.com

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts