Η Γη της Ελιάς: «Θα παραιτηθώ από Δήμαρχος» – Αυτή παίρνει τη θέση του Ισίδωρου

Η Γη της Ελιάς: Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στον τέταρτο κύκλο της σειράς, καθώς θα δούμε μια παραίτηση – σοκ στο δήμο της Ανατολικής Μάνης. Η οικογένεια των Βρεττάκων και η Αθηνά αποφασίζουν από κοινού να προχωρήσουν σε μια νέα επένδυση που έχει να κάνει με την αγορά ενός ελαιώνα στην περιοχή της Αττικής.

Ο Ισίδωρος είναι αναγκασμένος πλέον να μετακινείται συχνά πυκνά μεταξύ Μάνης και Αθήνας για τις ανάγκες των ελαιώνων του. Ο Ισίδωρος δίνει προτεραιότητα στους ελαιώνες του και διαπιστώνει παράλληλα ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλέον στα καθήκοντα του ως δήμαρχος.

Έτσι λοιπόν όπως θα δούμε θα οδηγηθεί στην απόφαση να παραιτηθεί από δήμαρχος της Ανατολικής Μάνης προτείνοντας για τη θέση του τη Χάιδω.

Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο λόγος που σταματούν τα γυρίσματα του τέταρτου κύκλου

Η τελευταία παρά τις αρχικές της επιφυλάξεις αποδέχεται τη πρόταση του Ισίδωρου και χρίζεται νέα δήμαρχος.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Backstage από την φωτογράφιση της Βάσως Κολλιδά για την νέα καμπάνια των καλοκαιρινών προϊόντων της κορυφαίας εταιρείας Zartaux

H brand ambassador του premium brand “Zartaux”, Βάσω Κολλιδά φωτογραφήθηκε για τα ολοκαίνουργια ιατροτεχνολογικά σκευάσματα, από την γνωστή φωτογράφο Κλεονίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »