Η Γη της Ελιάς: Αυτή η γιατρός παίρνει τη θέση της Αντιγόνης

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη έχει πάρει την απόφασή της. Η μεγάλη ευκαιρία στο Λονδίνο την περιμένει και η ίδια δε μπορεί να πει όχι.. Η νέα γιατρός που αναλαμβάνει τη θέση της, στην γη της ελιάς, είναι μία ηρωίδα που θα απασχολήσει πολύ τους τηλεθεατές.

Η Αφροδίτη έρχεται στην Αρεόπολη, για να αναλάβει όσα άφησε πίσω της η Αντιγόνη. Σκοπός της είναι κοινωνικοποιηθεί και να γνωρίσει τους κατοίκους της περιοχής. Η Αντιγόνη την εμπιστεύεται τυφλά και της αφήνει το ιατρείο.

Οι μέρες περνούν και η Αφροδίτη γνωρίζει αρκετό κόσμο. Βέβαια, δεν έχουν όλοι την ίδια γνώμη για εκείνη. Κάποιοι τη συμπαθούν, άλλοι πάλι όχι. Αισθάνονται περίεργα με την άφιξή της στην Αρεόπολη και δε διστάζουν να το δείξουν.

Τι κρύβει η νέα γιατρός της σειράς “Η Γη της Ελιάς” και πόσο θα επηρεάσει τους πρωταγωνιστές; Με τι προθέσεις έχει έρθει η Αφροδίτη; Τον χαρακτήρα αυτόν, θα υποδυθεί η ηθοποιός Νικόλ Χριστοδούλου.

Πηγή: youfly.com

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts