Η Γη της Ελιάς: Τραγικό τέλος για την Αφροδίτη – Όλα στο φως για τη σχέση της με τον Χρήστο

Η Γη της Ελιάς: Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο για τη ζωή της Αφροδίτης η οποία θα ανακαλύψει όσα γίνονταν για καιρό πίσω από την πλάτη της.

Η νεαρή κοπέλα αργά ή γρήγορα θα μάθει για την απιστία του Χρήστου όμως το πιο δύσκολο για εκείνη θα είναι ότι θα το μάθει όταν πλέον θα έχει ήδη δεθεί με την Αριάδνη, την οποία θεωρεί ήδη πολύ καλή της φίλη. Είναι όμως έτσι;

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Αριάδνη θα νιώσει απελπισμένη, παρ’ όλο που ο Χρήστος θα προσπαθήσει να επανορθώσει. Πού βρίσκεται όμως, μέσα σε όλα αυτά η Αφροδίτη; Η τελευταία λοιπόν θα τα μάθει όλα και φυσικά θα πληγωθεί όσο καμία άλλη φορά στη ζωή της. Γιατί δεν θα νιώσει να την προδίδει μόνο ο σύζυγός της αλλά και η καλύτερη της φίλη, η Αριάδνη.

Η Γη της Ελιάς σπόιλερ: Αυτό είναι το τέλος των ζευγαριών

Αυτό θα είναι πολύ δυνατό χτύπημα για την Αφροδίτη η οποία έχει πληγωθεί ξανά στο παρελθόν στην προσωπική της ζωή και έτσι θα καταρρακωθεί. Το ξέσπασμά της δεν θα αργήσει να έρθει όταν θα μάθει ότι η Ιουλία τα ήξερε όλα.

Το μέλλον της Αφροδίτης προβλέπεται πολύ δύσκολο καθώς δεν γνωρίζει κανείς ποιες θα είναι οι τελικές αποφάσεις της! Θα παραμείνει στη Μάνη ή μετά από όλα όσα θα συμβούν στη ζωή της θα αποφασίσει να φύγει οριστικά από τον τόπο; Υπάρχει κάτι να τη δένει ή θα τα παρατήσει όλα και θα εξαφανιστεί; Μήπως ένας νέος μεγάλος έρωτας θα την έκανε να πιστέψει ότι ο Χρήστος δεν άξιζε την αγάπη της;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts