Η Γη της Ελιάς: Καταφθάνει στη Μάνη η πέτρα του σκανδάλου – «Σε έριξαν οι κολακίες της ε;»

Η Γη της Ελιάς: Τα πάνω κάτω θα έρθουν στη σειρά καθώς ο γάμος ενός αγαπημένου ζευγαριού, της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου, θα διαλυθεί εξαιτίας μιας γυναίκας. Αρχικά, όπως διαβάζουμε στο Mytv, ο άντρας αποφασίζει να βρει μια γραμματέα να τον βοηθήσει στην καθημερινότητά του στο γραφείο, ρυθμίζοντας τα ραντεβού με τους πελάτες του. Τότε εμφανίζεται ως υποψήφια για την θέση η γοητευτική Σοφία, την οποία θα υποδυθεί η Σκεύη Παπαμιλτιάδους.

Η πρώτη εντύπωση του Κωνσταντίνου για εκείνη είναι πολύ θετική μιας και διαπιστώνει ότι οι γνώσεις και η συμπεριφορά της ταιριάζουν απόλυτα στις απαιτήσεις του. Έτσι λοιπόν, ζητά από την κοπέλα να ξεκινήσει να εργάζεται στο πλευρό του.

Όμως, η Σοφία αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για το νέο της αφεντικό και συνεχώς του κάνει φιλοφρονήσεις. Λίγο αργότερα, η Ισμήνη επισκέπτεται τον Κωνσταντίνο στο γραφείο και αμέσως παρατηρεί την διαχυτικότητα της νεαρής κοπέλας προς τον Κωνσταντίνο, γεγονός που την ενοχλεί πολύ. Έτσι λοιπόν, με την πρώτη ευκαιρία αναφέρει τον προβληματισμό της για την Σοφία στο σύζυγό της, όμως εκείνος προσπαθεί να την καθησυχάσει τονίζοντάς της πως δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό ανάμεσά τους. Ωστόσο, η ανησυχία της Ισμήνη συνεχίζεται και έτσι ο γάμος τους περνά μια νέα σοβαρή κρίση.

Η Γη της Ελιάς: «Είσαι μεγάλο σούργελο»-Η Αθηνά ξεμπροστιάζει την Αμαλία! Έξαλλος ο Ισίδωρος

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος κατηγορεί την Ισμήνη για έλλειψε εμπιστοσύνης ενώ εκείνη θεωρεί ύποπτο το γεγονός ότι εκείνος δεν παραδέχεται πως η Σοφία έχει ερωτικές προθέσεις προς αυτόν, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς Η Γη της Ελιάς. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η γραμματέας συνεχίζει να του δείχνει με κάθε τρόπο το ενδιαφέρον της, κάτι που τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts