Η Γη της Ελιάς: Μπαίνει στη σειρά η κόρη του Δημοσθένη – Ο σκοτεινός ρόλος που θα παίξει

Η Γη της Ελιάς: Η νέα σεζόν της σειράς βρίσκεται προ των πυλών και όπως είναι επόμενο, στη σειρά θα ενταχθούν αρκετοί νέοι χαρακτήρες. Μία από αυτούς θα είναι και η κόρη του Δημοσθένη.

Στον πρώτο κύκλο της Γης της ελιάς, ακούσαμε τον Δημοσθένη και την Ασπασία να συζητούν για τα παιδιά τους, επομένως θα τα δούμε και τα δύο στα νέα επεισόδια. Ο Δημοσθένης αποτελεί έναν από τους πιο σκοτεινούς τύπους και μάλιστα δε θα διστάσει να καταστρέψει τον Κωνσταντίνο, όταν εκείνος του ζητήσει να απομακρυνθεί από το κύκλωμα για να ζήσει τη ζωή του με την Ισμήνη.

Η κόρη του Δημοσθένη στη Γη της Ελιάς

Η περίπτωση της κόρης του Δημοσθένη είναι ιδιαίτερη, καθώς πρόκειται για έναν πολύ σκοτεινό χαρακτήρα ο οποίος είναι επίσης μπλεγμένος σε παράνομες δραστηριότητες. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το ποια θα είναι η ηθοποιός που θα την ενσαρκώσει, ούτε εάν θα δουλεύει για το κύκλωμα του πατέρα της.
Σύντομα όμως, η Ασπασία θα μάθει τα πάντα για τις κινήσεις που γίνονται στην οικογένειά της και θα αποφασίσει να λάβει επιτέλους δράση.

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τον Ανδρέα Γεωργίου να παίζει στις σειρές που σκηνοθετεί, ωστόσο μέχρι στιγμής έχει επιλέξει να μην εμφανιστεί στη Γη της Ελιάς. Το κοινό αναρωτήθηκε αν πρόκειται να τον δούμε σε κάποιο ρόλο, ενώ πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν πως θα έχει μία θέση στο καστ στην δεύτερη σεζόν.

Μάλιστα, είχε ακουστεί έντονα πως ο σκηνοθέτης της σειράς θα ενσαρκώσει τον γιο του Δημοσθένη, δηλαδή του Κούλλη Νικολάου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr ωστόσο, ο Ανδρέας Γεωργίου έχει επιλέξει να μην παίξει στη Γη της Ελιάς και να παραμείνει μόνο στον ρόλο του σκηνοθέτη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως από τη νέα σεζόν δε θα δούμε νέους χαρακτήρες να μπαίνουν στη σειρά και να ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts