Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης κάνει πρόταση γάμου με μονόπετρο

Η Γη της Ελιάς: Κι όμως, ο Αποστόλης είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για την Ευτυχία, ακόμη και να της αγοράσει ένα πανάκριβο μονόπετρο.
Η Ευτυχία παραμένει διστακτική απέναντί του, ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα με την συγκατοίκηση και το θέμα του γάμου τους.
Μόλις ο Αποστόλης συνειδητοποίησε πως κινδυνεύει να την χάσει, αποφάσισε να δράσει πιο ενεργά. Με τις οικονομίες που έχει στην άκρη, αγοράζει ένα πανάκριβο μονόπετρο, το οποίο ταιριάζει απίστευτα στην Ευτυχία.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, πηγαίνει να της κάνει ξανά πρόταση γάμου, κρατώντας το σφιχτά στο χέρι. Είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να την κρατήσει κοντά του, ακόμη και να “παρακούσει’ την εντολή της οικογένειάς του, να παντρευτεί πρώτα η Άννα κι ύστερα αυτός.

Viral Είδηση: Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος καταρρέει ξανά και οδηγείται στο νοσοκομείο!

Με τις ευχές της Άννας, ο Αποστόλης προσφέρει το μονόπετρο στην Ευτυχία, περιμένοντας να ακούσει το μεγάλο αυτό ναι, στην γη της ελιάς. Εκείνη, το κοιτάζει θαμπωμένη. Ο Αποστόλης της δείχνει το καλό του πρόσωπο, κάνει τα πάντα για να την μεταπείσει.

Θα δεχτεί η Ευτυχία την πρόταση ή θα παραμείνει ψυχρή απέναντί του; Θα δούμε κι άλλον γάμο στη Μάνη ή το ζευγάρι αυτό θα περάσει από σαράντα κύματα, μέχρι να καταλήξει μαζί κι ευτυχισμένο στο τέλος;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9469 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr