Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης διεκδικεί την Αγγελική: «Είναι κόρη μου»

Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης Δρακόπουλος έρχεται και θα φέρει ανατροπές. Αναμένεται να καταφτάσει στη Μάνη ο πατέρας της μικρής Αγγελικής που τον υποδύεται ο Αποστόλης Τότσικας.

Ωστόσο, στην αρχή τουλάχιστον δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα αφού και ο ίδιος δε γνωρίζει ότι ο έρωτας του με την Αντιγόνη είχε ως αποτέλεσμα την μικρή Αγγελική. Έτσι ο Σωκράτης Δρακόπουλος, ένας επιχειρηματίας που ζει και εργάζεται στη Σουηδία θα βρεθεί στη Μάνη προκειμένου να έρθει σε επαφή με τους ελαιοπαραγωγούς για να κάνει εξαγωγές λαδιού.

Κάποια στιγμή ο νεαρός επιχειρηματίας θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την Αντιγόνη στη Γη της Ελιάς και εκείνη όπως είναι φυσικό, θα ταραχτεί! Η ίδια εξηγεί ότι βρέθηκε εκεί γιατί είναι η οικογένειά της και ότι είναι η γιατρός της πόλης, αλλά σταματάει εκεί.

Η βιολογική μητέρα της Αγγελικής δεν θα πει τίποτα περισσότερο αλλά με τον καιρό ο Σωκράτης θα καταλάβει ότι εκείνη κάτι κρύβει και θα αργήσει να το ψάχνει, ώσπου ανακαλύπτει ότι η Αντιγόνη αμέσως μετά τον χωρισμό τους γέννησε ένα κοριτσάκι.

Μόλις αντιληφθεί ότι πρόκειται για το δικό του παιδί, θα το διεκδικήσει! Μάνος και Μαρίνα διαλύονται ενώ η παράνομη υιοθεσία θα βγει στο φως στη σειρά, Η Γη της Ελιάς με τον Σωκράτη να κάνει τους Βρεττάκους στην κυριολεξία άνω κάτω με σκοπό να διεκδικήσει την κόρη του, Αγγελική!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts