Η Γη της Ελιάς: Ποιος έχει σπάνιο θανατηφόρο σύνδρομο;

Η Γη της Ελιάς: Τραγικές στιγμές αναμένεται να περάσει η οικογένεια Βρεττάκου. Το μωρό της Μαρίνας κινδυνεύει να πεθάνει, στην γη της ελιάς. Ποιος είναι ο λόγος και τι λένε οι γιατροί στην ηρωίδα, λίγο πριν πραγματοποιήσει την εξέταση;

Οι μέρες περνούν βασανιστικά. Η Μαρίνα πρέπει να κάνει μία συγκεκριμένη εξέταση, καθώς υπάρχουν φόβοι πως θα χάσει το μωρό της, εάν δε δράσει άμεσα και με συνέπεια στις οδηγίες των γιατρών.

Όλοι της ζητούν να κρατήσει την ψυχραιμία της, αλλά εκείνη δε μπορεί να σταθεί στα πόδια της, μετά από όσα ακούει. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, το μωρό της Μαρίνας κινδυνεύει να γεννηθεί άρρωστο και καταδικασμένο να πεθάνει, στην γη της ελιάς.

Πάσχει από ένα θανατηφόρο σύνδρομο, το οποίο δε μπορεί ακόμη να προσδιοριστεί με ακρίβεια. Ο μικρός Ισίδωρος κινδυνεύει να μεγαλώσει με πολλές δυσκολίες και ίσως να χάσει τη ζωή του, σε νεαρή ηλικία.

Αυτό είναι κάτι που δε μπορεί να διαχειριστεί η οικογένεια. Η Μαρίνα ξεσπά σε κλάματα και ο Μάνος, φρουρός στο πλευρό της, της υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα, για να τους προστατεύσει.

Δες απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς πριν προβληθεί στην τηλεόραση:

Διαβάστε επίσης:

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Οι ιδιαίτερες βέρες για τον γάμο της Ιουλίας από τη Γη της Ελιάς

Η γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης γίνεται έξω φρενών όταν μαθαίνει ότι η Εύα έφυγε για το Ντουμπάι

Η Γη της Ελιάς: Έξω φρενών ο Μάνος: «Να πας να…»

Πηγή: Youfly.com

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts