Η Γη της Ελιάς: Το εσώρουχο του Πότη έγινε viral!

Η Γη της Ελιάς: Γιατί ξενέρωσε με τον Πότη η Άννα στο χθεσινό επεισόδιο, Κυριακή 19 Νοέμβρη; Μα φυσικά με το απίθανο εσώρουχο του και τις κάλτσες του

Η σκηνή ήταν πραγματικά ξεκαρδιστική. Το τηλεοπτικό γέλασε πολύ παρόλο που η Άννα φρίκαρε όταν τα είδε μπροστά της, την ώρα που ετοιμαζόντουσαν για μια νύχτα πάθους.

Ένα εσώρουχο που έγινε viral χθες στα social media και αν το χάσατε, δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Τι θα δούμε σήμερα 20/11 στη Γη της Ελιάς

Η εξαφάνιση του Πότη και της Άννας αναστατώνει φίλους και γνωστούς οι οποίοι επιστρατεύουν όλες τους τις δυνάμεις για να τους βρουν. Η έρευνα αποβαίνει άκαρπη και η ανησυχία εντείνεται καθώς νυχτώνει.

Την ίδια ώρα, ο Πότης και η Άννα περνούν δύσκολες ώρες στη βραχονησίδα. Η Άννα χρεώνει την κατάληξη της βαρκάδας στον Πότη και οι καβγάδες του ζευγαριού δεν έχουν σταματημό. Η Αρετή συνεχίζει να ξεσπαθώνει με την υπόθεση της Αριάδνης και του Στάθη, ενώ ο Στάθης ενημερώνει την Ιουλία πως η κόρη τους αποφάσισε να μείνει στη Μάνη. Ο Λυκούργος εκμυστηρεύεται στην Μαργαρίτα πως ο Παρασκευάς παίζει σε διπλό ταμπλό και τη συμβουλεύει να προστατεύσει τη Θεοδώρα από πιθανές απογοητεύσεις.

Ο Μάνος μπαίνει εγγυητής στο δάνειο που παίρνει ο Στάθης, προκειμένου να αγοράσει κτήματα με ελιές. Η Αντωνία κάνει ένα παρασκευαστικό λάθος και η Ισμήνη την απολύει. Έπειτα από πολύωρες έρευνες, ο Ορέστης εντοπίζει την Άννα και τον Πότη σε δραματική κατάσταση…

Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο:

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts