Η Γη της Ελιάς Spoiler: «Εγώ φεύγω και δεν πρόκειται να με ξαναδείτε»

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μεγάλη αναστάτωση θα δημιουργηθεί με τον Ισίδωρο. Το τελευταίο διάστημα, ο πρωταγωνιστής πραγματοποιεί πολλά ταξίδια στην Αγγλία και γενικά αποφεύγει τα πολλά – πολλά με την οικογένειά του και την Αμαλία.

Ο Μάνος και η Μαρίνα παρατηρούν την μεγάλη αυτή αλλαγή στη συμπεριφορά του, αλλά δε ξέρουν πως να την ερμηνεύσουν. Φοβούνται πως ο Ισίδωρος κάτι τους κρύβει, πως ίσως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Κάποια στιγμή, ο Ισίδωρος ετοιμάζει βαλίτσες και φεύγει ξανά για την Αγγλία. Σύμφωνα με το DaddyCool, από εκεί, τους τηλεφωνεί και τους ενημερώνει πως δε θα επιστρέψει σύντομα, πως θα κάτσει λίγες μέρες μακριά και πως θα επιστρέψει όποτε το θελήσει ο ίδιος.

Η Γη της Ελιάς: «Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω» – Η διαθήκη του Φίλιππου ανοίγει

Αυτό κάνει ακόμη πιο περίπλοκα τα πράγματα. Γιατί συμπεριφέρεται έτσι ο Ισίδωρος και τι θέλει να πετύχει με όλα αυτά, στην Γη της Ελιάς; Θέλει να απομακρυνθεί από την Αμαλία ή ετοιμάζει κάποιο σχέδιο, που θα την βάλει στη θέση της; Κανείς δε γνωρίζει την αλήθεια, παρά μόνον ο ίδιος!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts