Η Γη της Ελιάς Spoiler: Σε παιδοψυχολόγο ο Σωκράτης

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Οι εξελίξεις τρέχουν στην αγαπημένη μας σειρά με την μικρή Αγγελική να μας απασχολεί η αλήθεια είναι πολύ έντονα.

Μία εξέλιξη που θα φέρει τα πάνω κάτω έρχεται σύντομα στις οθόνες μας. Ο Σωκράτης όσο εξοργισμένος και αν είναι θα θορυβηθεί όταν η Αντιγόνη του πει «αφού δεν μας πιστεύεις εμάς, η δεν μας ακούς πήγαινε ρώτα έναν Παιδοψυχολόγο…». Αυτό του χτύπησε το καμπανάκι.

Μάλιστα μέσα από την κίνηση αυτή θα μάθει πολλά και θα καταλάβει ότι μπορεί να έχει οργή, αλλά εν τέλη το καλύτερο για την μικρή δεν θα είναι να αλλάξει ακόμα μία φορά περιβάλλον. Φυσικά όμως δεν θα το αφήσει εκεί. Ο Σωκράτης θα πει εν μέρη να μείνει ως έχουν τα πράγματα, από μέρους του θα σταματήσει κάθε νόμιμη διαδικασία. όμως θα ζητήσει να μπορεί να βλέπει τη μικρή. Να τον μάθει, να τον γνωρίζει όταν μεγαλώσει.

Viral Είδηση: Η γη της ελιάς φινάλε: Αυτό είναι το τέλος των ηρώων

Πως θα αντιδράσουν όλοι με τα νέα δεδομένα; Πόσο θα συνεφέρει τον Σωκράτη ο παιδοψυχολόγος;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »