Η Μάγισσα – Τάσος Νούσιας: «H πρώτη αντίδραση ήταν να μην το κάνω»

Καλύτερα δε γίνεται: Ο Τάσος Νούσιας ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού πριν λίγο καιρό, στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στη συμμετοχή που είχε αυτή τη χρονιά στη σειρά «Μάγισσα» και τη διαχείριση των βίαιων σκηνών του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Νούσιας εξομολογήθηκε πως «πάντα, κάθε φορά που καλούμαστε να διαχειριστούμε βίαιες σκηνές, μας απασχολεί πολύ. Δηλαδή δεν είναι πάντα εύκολο και πρέπει να είμαστε πολύ σίγουροι ότι κοινή συναινέσει πάμε να δημιουργήσουμε κάτι το οποίο συμφωνημένα θα το κινήσουμε όλοι μαζί. Γιατί έχει βία, έχει σώμα, έχει ήχο και όλο αυτό είναι στρεσαριστικό».

«Τη βίαιη σκηνή με τη Μεταξία κληθήκαμε να την χειριστούμε πάρα πολύ προσεκτικά και η πρώτη μου αντίδραση ήταν «όχι, δεν θέλω να το κάνω αυτό! Γιατί να το κάνω;». Μετά βέβαια, εντάξει, πρέπει να υπηρετήσεις μια γραμμή ενός ρόλου και πάντα προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα γιατί αυτές είναι ακραίες σκηνές. Πολλώ δε μάλλον σήμερα».

«Δηλαδή να που δεν ταιριάζουμε με τον ήρωα στην Μάγισσα! Δεν θα μπορούσα εγώ ποτέ σε κανέναν, πολλώ δε μάλλον στη σχέση κόρης με πατέρας, να κάνω κάτι τέτοιο. Μπορεί να φωνάξω, μπορεί να μου γυρίσει το μάτι γιατί είμαστε άνθρωποι αλλά πάντα πρέπει να υπάρχει ένας έλεγχος και να κρατάς τα όρια» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Τάσος Νούσιας στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

Παρθενόπη Μπουζούρη: «Δαγκώθηκα λίγο όταν πήρα τις πρώτες σκηνές της Πολυξένης στη Μάγισσα»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts