«Θα γίνει χαμός με αυτό που πάει να δημιουργηθεί» – Το spoiler Ιορδανίδη για τη Γη της Ελιάς

Χαμογέλα και πάλι: Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής του Mega ήταν σήμερα 2 Δεκέμβρη ο Τάσος Ιορδανίδης και μίλησε για πολλά και διάφορα. Ο ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του, τη συμμετοχή του στη σειρά «Γη της Ελιάς», το θέατρο και την παρουσίαση.

«Η παράσταση που ετοιμάζουμε – που ονομάζεται Fucked up – είναι αυτό που υπάρχει στο μυαλό μου πιο έντονα από ποτέ σε επαγγελματικό κομμάτι. Πήγα χθες και είδα την γενική πρόβα, είμαι χαρούμενος γι΄αυτό που είδα. Εγώ έχω γράψει το έργο, η Θάλεια Ματίκα το σκηνοθετεί, παίζουν η Αφροδίτη Λιάντου και ο Διονύσης Παπανδρέου. Ανεβαίνει το Σάββατο που μας έρχεται. Έκλαιγα σαν το γατί για την παράσταση.

Νομίζω ότι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά τα παιδιά και είμαι χαρούμενος γι΄ αυτή τη συνάντηση με αυτά τα παιδιά και τη Θάλεια. Βρισκόμαστε σε μία κλινική αντιμετώπισης ψυχικών νοσημάτων, η κοπέλα πάσχει από νευρική ανορεξία, το αγόρι δε σας λέω γιατί θα κάνω spoiler. Συναντιούνται και αυτός προσπαθεί να πείσει εκείνη και τον εαυτό του ότι η ζωή είναι πολύ ωραία», είπε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ο Τάσος Ιορδανίδης είπε στη συνέχεια: «Με αφορμή τη Γη της Ελιάς που αγαπώ πάρα πολύ, διανύουμε την 3η χρονιά. Συναντήθηκα με τα νέα και παιδιά και σχηματίστηκαν 3 νέες συνιστάμενες: ότι μου ξύπνησαν μνήμες από εμένα παλιά, είδα τον ψυχισμό του τώρα, αυτής της γενιάς και είδα πως θα εξελιχθούν τα πράγματα όταν τα παιδιά μου θα φτάσουν σε αυτή την ηλικία. Η παράσταση που έγραψα δημιουργήθηκε από αυτό και από την αδυναμία μου σε αυτά τα 2 παιδιά, αλλά και στα άλλα παιδιά έχω αδυναμία από το σίριαλ. Αφήνομαι στο συναίσθημά μου».

Ο Τάσος Ιορδανίδης ανέφερε: «Όταν ξεκίνησα είχα συνεργαστεί με έναν σπουδαίο άνθρωπο, ο οποίος μου συμπεριφερόταν άσχημα κατά τη διαδικασία των προβών. Και τότε αναρωτιόμουν γιατί μου συμπεριφερόταν έτσι και κάποια στιγμή «έσπασα». Όταν του είπα γιατί μου το κάνει αυτό μου απάντησε: «γιατί έτσι πρέπει να είμαστε οι παλαιότεροι. Έχουμε την υποχρέωση να σας ρουφάμε το αίμα και να σας τελειώνουμε, για να σας ενδυναμώνουμε». Κάθισα και το σκέφτηκα. Όταν βρήκα και το σκέφτηκα κατέληξε στο ότι «τι βλακείες ήταν όλες αυτές». Θέλω με τον τρόπο μου να δώσω μία ευκαιρία στα νέα παιδιά να δείξουν τον εαυτό τους».

Για τη Γη της Ελιάς, ο Τάσος Ιορδανίδης ανέφερε: «Η Βάνα Δημητρίου είναι πολύ έξυπνη και ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Ξέρει να «κλέβει» η Βάνα, μιλώντας από το τηλέφωνο, παίρνει πράγματα από τον ψυχισμό σου και τα διαμορφώνει. Συμπαθώ τον «Μάνο», μόνο στην πρώτη χρονιά δεν τον συμπαθούσα. Τα έχω βρει με τον ρόλο μου. Έρχεται μία μεγάλη σύγκρουση στο σπίτι, η Μαρίνα και ο Μάνος φρικάρουν με την Αμαλία, γιατί η καθημερινότητά τους τα φέρνει έτσι, και ειδικά σε σχέση με το παιδί. Ο Ισίδωρος είναι σε δύσκολη θέση. Θα υπάρξει και άλλη σύγκρουση με την Αθηνά όσον αφορά στα επαγγελματικά και την επιχείρηση.

Θα γίνει χαμός με το ερωτικό τρίγωνο που πάει να δημιουργηθεί μεταξύ Χρήστου – Αριάδνης – Αφροδίτης. Καρμική αγάπη έχουν ο Στάθης και η Ιουλία, έρχεται και το παιδί τώρα. Θα δούμε και η Ιουλία πόσο αξιοπρεπής είναι. Έχουμε και την έλευση του Απόστολου Γκλέτσου, που είναι επιχειρηματίας από την Αμερική και θα συστραφεί με την Αθηνά και θα δούμε και τι θα μετουσιωθεί αυτή η φιλία».

Για την εκπομπή Μπαμπά-δες που παρουσιάζει αλλά και για τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές, ο Τάσος Ιορδανίδης πήρε θέση: «Δεν με πείραξε, θεωρώ εύλογο το ερώτημα. Ο καθένας καλείται να αποδείξει στη δουλειά του αν μπορεί να ανταπεξέλθει ή όχι. Αντίστροφα, την ίδια οπτική έχω. Καλό είναι να βλέπουμε τα θετικά και όχι τα μικροπράγματα. Θέλω να θεωρώ ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στον τίτλο «ηθοποιός». Περνάω πολύ ωραία και δεν το πίστευα ποτέ ότι θα γίνει, μου αρέσει πάρα πολύ».

Όλα όσα είπε στο βίντεο:

Θυμίζουμε ότι η Αφροδίτη Λιάντου φέτος και μετά τη Γη της Ελιάς δεν είχε άλλες τηλεοπτικές προτάσεις.

«Τηλεοπτικά δεν θα με δείτε κάπου, στο θέατρο ναι. Δεν μπορώ να πω παραπάνω γιατί ακόμα είμαστε στις πρόβες. Όχι, δεν υπήρξαν τηλεοπτικές προτάσεις. Ακόμα νομίζω δεν είμαστε έτοιμες να κάνουμε κάτι μαζί τηλεοπτικά με τη μητέρα μου.. Σε λίγα χρόνια ίσως να κάνουμε», είχε πει η ίδια όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί:

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση:

Σκηνικός χώρος: μια κλινική αντιμετώπισης ψυχικών νοσημάτων κάπου στο δυτικό κόσμο.

Ρόλοι: δύο εκπρόσωποι της γενιάς Ζ, ένα κορίτσι κι ένα αγόρι.

Εκείνος είχε όνειρο να γίνει σκηνοθέτης. Εκείνη τραγουδίστρια.

Τελικά, η ζωή τα έφερε έτσι και είναι «φακντ απ».

Από την άλλη «η ζωή είναι ωραία», όπως έχει πει κι ο Ρομπέρτο Μπενίνι.

Δύο νέοι που προσπαθούν να ακουστούν σε έναν κόσμο που δεν τους ακούει. Στην προσπάθεια τους θα φτιάξουν μία δική τους πραγματικότητα. Για το τώρα και για το μετά. Για να γιατρέψουν αυτά που τους πονάνε.

Ψάχνουν έναν κοινό κώδικα.

Εκείνος πιο αποφασισμένος. Εκείνη, επιφυλακτική. Ή μήπως συμβαίνει το αντίστροφο;

Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα και οι κραυγές τους παλεύουν να δημιουργήσουν το νόημα της νέας ζωής που προσπαθούν να φτιάξουν.

Σε έναν κόσμο που τρέχει γρήγορα. Που κρίνει εύκολα. Που βάζει ταμπέλες με ελαφριά καρδιά. Που ζει μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν θέλουν αυτό.

Εκείνος φωνάζει μέχρι την τελευταία στιγμή… Γιατί θέλει να την πείσει. Γιατί θέλει να πείσει τον εαυτό του. Σε σινεμά, σε θέατρα, σε εστιατόρια, στα αστέρια. Και εκείνη αρχίζει να γελάει… Και γεννιέται η ελπίδα πως μαζί, ο «Κεφάλας» και το «Βλήμα», μπορούν να ξεφύγουν από αυτή τηνκατάσταση.

Σημείωμα Τάσου Ιορδανίδη:

«Οι δύο νέοι μου ήρωες μπήκαν με μεγάλη ορμή στη ζωή μου.

Είναι η γενιά του εδώ και τώρα. Με τις ανησυχίες της, τους προβληματισμούς της, τα ερωτηματικά της.

Ψάχνουν το μονοπάτι για να αγαπηθούν.

Είναι το παρελθόν των ανθρώπων που πάλεψαν για τη σωτηρία της ψυχής τους.

Τι είναι πιο σημαντικό; Ο προορισμός; Ο άνθρωπος που θα σταθεί δίπλα σου; Μήπως τελικά ο ερωτευμένος είναι γεμάτος απορίες που ψάχνει απαντήσεις;

Οι δύο ήρωες είναι εσύ κι εγώ σε μια Fucked up φάση της ζωής μας.»

Διαβάστε επίσης:

Μείον 30 κιλά ο Τάσος Ιορδανίδης – Τι άλλαξε στη διατροφή του και τα κατάφερε!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts