Κάκκαβα για Μπάρκα: «Την αποθέωνε παντού η Καινούργιου και μετά φιλιόταν με τον πρώην της»

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day και αποκάλυψε πως την πείραξε που τήρησε ίσες αποστάσεις ο Νίκος Κοκλώνης σχετικά με το περιστατικό με τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Νίκος Κοκλώνης είχε πει: «Εγώ έχω ζήσει την Κατερίνα με τον Φίλιππο πολλά χρόνια μαζί. Αγαπάω και τη Δανάη, φυσικά και την Κατερίνα και έχω ιδιαίτερη σχέση και με τη Βίκυ. Αποφάσισα να μην πάρω θέση. Το ξεκαθάρισα και στην Κατερίνα και στη Δανάη και μίλησα και με τη Βίκυ μίλησα. Έχω άποψη, θέλω να την κρατήσω για μένα, θεωρώ ότι έχουν γίνει κάποια λάθη αλλά δεν θέλω να τοποθετηθώ δημόσια γιατί είναι λεπτή η θέση μου, είναι η δική μου προσωπική άποψη. Μα, και η Κατερίνα δεν πήρε θέση. Εγώ το εκτιμώ αυτό»!

Και στις 4 Απριλίου είπε η Κατερίνα Καινούργιου: «Με πείραξε που ο Νίκος Κοκλώνης τήρησε ίσες αποστάσεις. Του το είπα και το συζήτησα μαζί του, γιατί τα λέω όλα στον Νίκο. Γιατί για μένα αυτό είναι αληθινή φιλία. Και πραγματικά είμαι πάρα πολύ ευγνώμων στον Νίκο, γιατί αν δεν ήταν ο Νίκος δε θα είχα φτάσει σε αυτό το σημείο. Δεν ξεχνώ ποτέ. Και περίμενα και το είπα και στον ίδιο… Ήθελα λίγο επειδή ξέρει πόσο έχω πονέσει από αυτή την ιστορία και τη δημόσια στήριξή του. Για τους λόγους του θέλει να κρατήσει τις αποστάσεις και ίσως να μην ήθελε να το συνεχίσει. Αλλά εγώ είχα την ανάγκη… Τον νιώθω σαν μπαμπά μου, σαν γκόμενό μου πολλές φορές. Νιώθω προστασία από τον Νίκο. Το έχει κάνει και πίσω από τις κάμερες και θέλω να βγει και μπροστά να με στηρίξει»!

O Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Μικρούτσικος σε Καινούργιου: «Να ντυθείς Μπάρκα φέτος τις Απόκριες»

Ο παρουσιαστής είπε: «Θα τοποθετηθώ και θα σας εκπλήξω»! Και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι το πιο «βαρύ» από αυτά που είπε η Κατερίνα Καινούργιου, είναι αυτό για τη μητέρα της Δανάης Μπάρκα. Το μεγάλο καρφί ήταν για την Βίκυ Σταυροπούλου. Λέγοντας ότι «εμένα η μάνα μου με μεγάλωσε με άλλες αρχές και αξίες», σημαίνει ότι η κα Σταυροπούλου μεγάλωσε με άλλες αρχές και αξίες την κα Μπάρκα. Έχει δίκιο η κα Καινούργιου. Κι εγώ αυτής της λογικής είμαι, δεν έχω κοιτάξει ποτέ ερωτικά γυναίκα φίλου μου, σύντροφο φίλου μου, όσο ωραία και να είναι. Δεν την βλέπω σαν γυναίκα, την βλέπω σαν άντρα. Δεν το έχω κάνει ποτέ». Και υπογράμμισε: «Από την άλλη όμως, κατανοώ και τους ανθρώπους που το σεξουαλικό τους ένστικτο τους οδηγεί σε ένα μονοπάτι που μπορεί και οι ίδιοι να μην το ήθελαν»!

Και η Ελένη Χατζίδου σχολίασε στον αέρα της εκπομπής, Breakfast@Star τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια τόνισε: «Νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα για την Κατερίνα, γιατί μέσα από την εκπομπή της τοποθετείται κατά καιρούς, αλλά μας έλυσε πολλές απορίες. Εμείς δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με το θέμα του πρώην συντρόφου της και τη Δανάη Μπάρκα, γιατί η ίδια είχε επιλέξει να μην αναφερθεί».

Και πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου: «Θεωρώ ότι μία ατάκα θα ανοίξει νέες… ιστορίες. Το «η μαμά μου εμένα έτσι με μεγάλωσε» και η λέξη «ανήθικο» που ακούστηκε είναι κάτι που μπορεί να φέρει αντιδράσεις».

Σάλος με τη Δανάη Μπάρκα – Η ατάκα που είπε στον αέρα έκανε τους τηλεθεατές να εξοργιστούν υποστηρίζοντας ότι δεν σέβεται ούτε την τραγωδία στα Τέμπτη

Η δε Μαίρη Αργυριάδου σχολίασε: «Η Κατερίνα λειτουργεί με το θυμικό, δεν μπαίνει σε καλούπια και αυτό που σκέφτεται το λέει εκείνη την ώρα». Και υπογράμμισε τότε η Ελένη Χατζίδου: «Το ότι είναι κάποιος αυθόρμητος δεν δικαιολογεί αυτό που λέει. Επειδή ό,τι κάνουμε είναι απόρροια της παιδείας που έχουμε λάβει από τους γονείς μας, δεν χρειάζεται να το τονίσεις. Ακόμη κι αν δεν ξέραμε ότι η μητέρα της Δανάης είναι η Βίκυ Σταυροπούλου, το ότι μπλέκεις μέσα γονείς βαραίνει όλο αυτό».

Και κατέληξε η παρουσιάστρια: «Η μετάφραση είναι: οι γονείς σου δεν σου έδωσαν σωστές αρχές. Πρόκειται για μια κοπέλα που πληγώθηκε πάρα πολύ, σε αυτό είμαι μαζί της. Και πολύ ψύχραιμα αντέδρασε εδώ που τα λέμε».

Η Σίσσυ Χρηστίδου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Χαμογέλα και Πάλι, θέλησε να σχολιάσει τη συνέντευξη που έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία έσπασε τη σιωπή της σχετικά με τα γεγονότα της Δανάης Μπάρκα και του πρώην συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε υποστηρίζοντας την Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ αντιμετώπισα πολύ θετικά τη στάση της Κατερίνας που αποφάσισε να μην τοποθετηθεί, το βρήκα πάρα πολύ σημαντικό γιατί ξέρουμε ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ αυθεντικός που στον αέρα της εκπομπής της πραγματεύεται πολύ συχνά προσωπικά της ζητήματα και αυτό που αισθάνεται δε θα το κρύψει. Είναι κομμάτι της ειλικρίνειας και της σχέσης που έχει δημιουργήσει με το κοινό της τόσα χρόνια. Αποφασίζοντας να μιλήσει, καταλαβαίνω ότι όλο αυτό την έπνιγε τόσο πολύ, θα “έσκαγε” αν δεν το έκανε. Δηλαδή νομίζω ότι την ξεπέρασε και δεν μπόρεσε να το ελέγξει».

Η Μαρία Μπακοδήμου και η ομάδα του «Γεια σου» σχολίασαν επίσης. Συγκεκριμένα, η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να εκφράσει της άποψή της για όλα όσα δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου για τον πρώην σύντροφό της και τη Δανάη Μπάρκα, αλλά και τη φράση της «η μαμά μου με έχει μεγαλώσει με μια πολύ βασική αρχή», που σχολιάστηκε ιδιαίτερα.

«Το υπονοούμενο που άφησε η Κατερίνα Καινούργιου “ότι εμένα οι γονείς μου με μεγάλωσαν με αξίες, άλλοι γονείς μπορεί όχι”, εμένα δε μου άρεσε καθόλου. Δεν μπορούμε να χρεώνουμε σε έναν άνθρωπο που είναι ενήλικας όπως είναι η Δανάη, να χρεώνουμε στη Βίκυ θέματα που δεν άρεσαν στην Κατερίνα από τη Δανάη. Όχι, για εμένα αυτό είναι πολύ άδικο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση προσβάλανε τη Βίκυ, ότι δεν έκανε καλή δουλειά σαν μάνα και η Βίκυ είναι ένας άνθρωπος που έχει αφιερώσει όλη της το ζωή για να μεγαλώσει τη Δανάη με πάρα πολλές δυσκολίες. Αφήστε τις μανάδες ήσυχες».

Σε μια καθ’ όλα αιχμηρή για την Δανάη Μπάρκα και υποστηρικτική για την Κατερίνα Καινούργιου ανάρτηση προχώρηση η Ναταλί Κάκκαβα, το απόγευμα της Κυριακής, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αφορμή γι’ αυτήν στάθηκε τόσο η φημολογούμενη σχέση της ηθοποιού με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη όσο και η πρόσφατη τηλεοπτική εξομολόγηση της παρουσιάστριας του Alpha στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η μακροσκελής ανάρτηση από τη Ναταλί Κάκκαβα

«Από θύμα θύτης. Μου κάνει εντύπωση η ευκολία που ένα σύστημα, θέλοντας να υποστηρίξει συγκεκριμένα παρεάκια, προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τη κοινή γνώμη, από την ουσία του θέματος σε κάτι άλλο, δημιουργώντας λάθος εντυπώσεις. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Έχουμε μια κοπέλα. Συγκεκριμένα την Κατερίνα Καινούργιου. Μας αρέσει, δεν μας αρέσει, επί χρόνια η εκπομπή της ήταν πρώτη. Και όλοι μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για ένα κορίτσι που δεν δίσταζε να τσαλακωθεί, να εξομολογηθεί δημόσια ότι θέλει να κάνει οικογένεια, που αν είχε να σου πει κάτι θα στο έλεγε κατάμουτρα. Όλοι ήθελαν να έχουν καλές σχέσεις μαζί της.

Το βλέπαμε στις εξόδους, στις δημόσιες τοποθετήσεις, στις αγκαλιές και τις φιλοφρόνησεις. Να μην πω, δε, πόσοι θέλανε να εργαστούν στην εκπομπή της. Πολλοί. Παρά πολλοί. Άσχετα τι λένε τώρα. Αυτή η κοπέλα λοιπόν, είχε μια σχέση πολλά χρόνια. Φαινόταν ευτυχισμένη, ενώ δεν δίστασε δημόσια να δείξει πόσο πόνεσε όταν χώρισε. Κατά τη διάρκεια της σχέσης, είχε και πολλούς φίλους. Δεν τους μετράμε αν είναι κολλητοί, γνωστοί, συνάδελφοι, δουλεύουν στην ίδια εταιρεία παραγωγής κλπ. Φίλοι ήταν όλοι. Μια λοιπόν από αυτές τις φίλες, την οποία μάλιστα (το γνωρίζω και προσωπικά) τη στήριζε και την αποθέωνε παντού η Κατερίνα, είδαμε λίγο καιρό μετά, να φιλιέται δημόσια με την τότε σχέση της.

Να μου πεις γιατί απαγορεύεται? Για μένα ΝΑΙ. Απαγορεύεται να συνάψεις οποιαδήποτε σχέση με φίλο φίλης. Δεν υπάρχει στο οπτικό σου πεδίο. Τελεία. Αρχικά η Κατερίνα δεν τοποθετήθηκε. Όταν όμως ένιωσε έτοιμη μίλησε για τα δικά της συναισθήματα. Και εδώ έρχεται το παράδοξο. Επειδή χρησιμοποίησε μια έκφραση «εμένα η μαμά μου δεν με έχει μεγαλώσει έτσι» που επαναλαμβάνω, είναι ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ, που όλοι την έχουμε πει χιλιάδες φορές, όταν θέλουμε να μιλήσουμε για αρχές μας. Έπεσε όλο το συστηματάκι που προανέφερα να την κατασπαράξει. Και ρωτώ. Μήπως ξέχασαν το αρχικό γεγονός? Μήπως από θύμα προσπαθούν να να την κάνουν θύτη?», έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts