ΚΑΕ Λαυρίου: Έναρξη της αγωνιστικής περιόδου της Α΄ Εθνικής Μπάσκετ με την υποστήριξη της Espresse SA- Portioli

Την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου της Α΄ Εθνικής Μπάσκετ τίμησε με την παρουσία του, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Espresse SA- Portioli κ. Νίκος Πάπας, ως επίσημος χορηγός της ομάδας ΚΑΕ Λαυρίου.

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του κ. Πάπα με τον Πρόεδρο της ΚΑΕ Λαυρίου, κ. Ευάγγελο Βώδινα, πραγματοποιήθηκε στο παρκέ, λίγα λεπτά πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα.

Λίγα λόγια για την εταιρία Espresse SA- Portioli.

Η Espresse SA ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση του καφέ espresso Portioli και των προϊόντων του Ιταλικού Οίκου Portioli (Μιλάνο) για τον κλάδο HO.RE.CA. και RETAIL σε όλη την ελληνική επικράτεια. Έχει κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά, κατατάσσοντας τον espresso Portioli στις πρώτες θέσεις προτίμησης μεταξύ των premium brands χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Γλυκόπιοτος, κρεμώδης, με ντελικάτη γεύση και ποικίλα αρώματα.

Η Portioli, σήμερα στην τέταρτη γενιά της, εξακολουθεί να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα και αφοσίωση στην ικανοποίηση των πελατών της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 10003 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr