Κούλλης Νικολάου: Το τεράστιο μποστάνι, τα ζώα και το σπίτι

Ο Κούλλης Νικολάου έχει τα τελευταία χρόνια μοιράσει τη ζωή του μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η σύζυγός του, Κλαίρη με την οποία είναι μαζί πάνω από 20 χρόνια, και τα δυο τους παιδιά, Νεκτάριος και Ελένη ζουν μόνιμα στη Λευκωσία και κάθε φορά που φεύγει τον περιμένουν πώς και πώς να επιστρέψει.

Το σπίτι του Κούλλη Νικολάου είναι και ο επίγειος παράδεισός του και όλα εκεί είναι προσεγμένα και φτιαγμένα με μεράκι. Πρόκειται για μια μονοκατοικία με πολύχρωμο εξωτερικό όσο και εσωτερικό, πίνακες ζωγραφικής και ωραία αντικείμενα.

Κούλλης Νικολάου: Επέτειος γάμου ανήμερα της Αγίας Μαρίνας – Τέλεια φωτό!

Έχει τις δικές του κότες κι ένα τεράστιο μποστάνι, στο οποίο φυτεύει από πιπεριές μέχρι καρπούζια και πεπόνια, τα οποία δεν ραντίζει με χημικά και συλλέγει παράλληλα και τους δικούς του σπόρους.

Πριν από λίγο καιρό, ο Κούλλης Νικολάου, είχε ανοίξει τις πόρτες του σπιτιού του στην κάμερα του Happy Day, και μπορείτε να δείτε πλάνα παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts