Κώστας Τσουρός: «Έχω εκφωνήσει τη δoλoφoνία της θείας μου»

Night Out: Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο Κώστας Τσουρός μιλώντας στην εκπομπή του Mega και στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Όπως είπε ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, στο παρελθόν, έχει εκφωνήσει τη δολοφονία της θείας του, χωρίς να το γνωρίζει.

«Έχει τύχει να εκφωνήσω τη δoλoφoνία της θείας μου χωρίς να το ξέρω, στις ειδήσεις. Δολοφονήθηκε η θεία μου στη Σκιάθο, εγώ το είχα πει σαν είδηση ότι είχαμε ένα έγκλημα στην Σκιάθο, χωρίς να ξέρω ότι αυτή για την οποία μιλούσαμε ήταν η θεία μου», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός και συνέχισε:

«Όταν κάνεις αυτή τη δουλειά μαθαίνεις να αποστασιοποιείσαι από τα πράγματα, γιατί δεν μπορείς συναισθηματικά να είσαι μέρος της κάθε είδησης, μόνο τότε πετυχαίνεις, αν δεν αποστασιοποιηθείς κινδυνεύεις να σε ρουφήξει μέσα όλο αυτό, όπως και μπορεί να συμβεί πολλές φορές, πολλές φορές γύριζα στο σπίτι το βράδυ και έκλαιγα έλεγα: “τώρα τι έζησα σήμερα, τι είδα σήμερα, γιατί έπρεπε να το δω αυτό..” αλλά είναι η δουλειά, είναι και αυτό ένα κομμάτι της δουλειάς».

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts