Μαρίνα Σπανού: «Δεν έχω σκεφτεί να κάνω καριέρα με άλλο επώνυμο. Είμαι πολύ περήφανη»

Αποκλειστικά στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γεια σου, μίλησε, το μεσημέρι της Κυριακής 31/3, η Μαρίνα Σπανού, μιλώντας μεταξύ αλλων για τον πατέρα της, τη Μαρίνα Σάττι και τη σχέση της με τους γονείς της.

Η Μαρίνα Σπανού είναι καλλιτέχνις του δρόμου και είναι η κόρη του αγαπημένου ηθοποιού Χρήστου Σπανού που το ευρύ κοινό λάτρεψε μέσα από την σειρά του ΑΝΤ1 Άκρως Οικογενειακόν.

«Γράφω τα τραγούδια μου εγώ μόνη μου. Στίχοι – μουσική. Γράφω στο τεφτέρι μου ακόμα και στο λεωφορείο. Ξεκίνησα από τον δρόμο και ό, τι μπορώ», είπε αρχικά η Μαρίνα Σπανού.

Έρημη χώρα: Οι ρόλοι και οι περιλήψεις των 4 πρώτων επεισοδίων

Και αμέσως μετά συνέχισε: «Δεν έχω σκεφτεί να κάνω καριέρα με άλλο επώνυμο. Είμαι πολύ περήφανη για το επώνυμό μου. Στα live μου στη Διονυσίου Αεροπαγίτου ερχόταν πολύς κόσμος και πέρναγα τέλεια. Είχε έρθει ένας μουσικός του δρόμου και μου πούλησε τσαμπουκά αλλά πήγα λίγο παρακάτω και τραγούδησα. Δεν έχω δει ποτέ Άκρως Οικογενειακόν. Όλοι νομίζουν ότι ο πατέρας μου είναι ο μεγάλος μου αδερφός ή ακόμα και το αγόρι μου. Ας μη γεράσει ποτέ. Είχαμε πάντα μια ανοιχτή σχέση και με τον μπαμπά και τη μαμά. Τα συζητούσαμε πάντα όλα».

Δείτε αυτή την απολαυστική συνέντευξη που έδωσε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts