Μαύρο Ρόδο: Η απόλυτη ανατροπή – Η ηγουμένη ήταν φυλακή πριν γίνει καλόγρια – Τι συνέβη στο παιδί της;

Μαύρο Ρόδο: Ένα flashback που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής 16 Οκτωβρίου και πραγματικά αυτή την εξέλιξη στη σειρά δεν την περίμενε κανείς ακόμα και αυτός με τη μεγαλύτερη φαντασία.

Η ηγουμένη – γερόντισσα που υποδύεται η Κατερίνα Διδασκάλου με μεγάλη επιτυχία στη σειρά Μαύρο Ρόδο, μπορεί τώρα να είναι σε μοναστήρι, όμως, στο παρελθόν είχε κάνει φυλακή! Οι τηλεθεατές που είδαν τη σκηνή δεν πίστευαν στα μάτια τους!

«Ο Θεός μπορεί να δώσει συγχώρεση. Εγώ δεν θα συγχωρέσω ποτέ τον εαυτό μου», είχε πει η ίδια η Ζωή σε συγκρατούμενή της μέσα στη φυλακή την ημέρα που αποφυλακίστηκε ενώ μάλιστα είχε και έναν γιο και μια γυναίκα τον μεγάλωνε.

«Μόνο σε φωτογραφίες τον έχω δει, ούτε τη φωνή του δεν έχω ακούσει ποτέ», είπε για τον γιο της που ανυπομονούσε επιτέλους να τον δει από κοντά, να τον αγκαλιάσει, να τον φιλήσει και να του πει τη δική της αλήθεια, από τη δική της πλευρά και όχι από των άλλων .

Όταν βγήκε από τη φυλακή πήγε να βρει τον γιο της δεν συνάντησε αυτό που περίμενε. Τόσο καιρό αλληλογραφούσε με μια κυρία όμως δεν υπήρχε αυτό το όνομα στην πολυκατοικία. Μια κυρία που είδε τη φωτογραφία, είπε στην γειτόνισσά της «Μαίρη κατέβα, είναι μια κυρία εδώ που λέει πως ένα από τα δίδυμά σου είναι παιδί δικό της».

Τι συνέβη τελικά με αυτό το παιδί; Γιατί η Ζωή έγινε καλόγρια; Θα το μάθουμε στα επόμενα επεισόδια. Ωστόσο, με την εξέλιξη αυτή, μπερδεύτηκαν και οι τηλεθεατές! Όλοι άρχισαν να κάνουν τα δικά τους σενάρια καθώς ήταν εντελώς αναπάντεχο αυτό που είδαμε και ανατρέπει όλα τα δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι αυτή τη στιγμή.

Δείτε τη συγκλονιστική σκηνή όπως είχε προβληθεί στο Mega Καλημέρα:

Διαβάστε πώς το σχολίασαν στο Twitter στο #MavroRodo

Viral είδηση: Μαύρο Ρόδο: Ζευγάρι με γνωστό σκηνοθέτη η πρωταγωνίστρια της σειράς, Φωτεινή Παπαθεοδώρου

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »