Με κόκκινο εσώρουχο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο – Η νέα αποκαλυπτική φωτογραφία της Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα θα μπορούσαμε να πούμε, πως είναι ο ορισμός της δυναμικής γυναίκας, αφού εκτός από τα επαγγελματικά της, που ποτέ δεν παραμελεί εξακολουθεί και είναι σύζυγος, φίλη, μητέρα και πάνω από όλα γυναίκα.

Σίγουρα ο ερχομός των διδύμων στον κόσμο τη δυσκόλεψε, καθώς το να μεγαλώνει κανείς δύο παιδιά με τις ίδιες ακριβώς απαιτήσεις δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα, με τον καιρό όμως τη βλέπουμε να συνηθίζει το νέο αυτό κομμάτι της ζωή της.

Σε κάθε περίπτωση, παίρνει δύναμη από τον αγαπημένο της Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος είναι παρών σε ό,τι χρειαστεί η Χριστίνα και τα παιδιά και μάλιστα είναι συμπαραστάτης της γυναίκας, όταν βάλλεται από τα μέσα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί, η επίθεση που είχε δεχτεί η Χριστίνα το καλοκαίρι λόγω μια φωτογραφίας, που είχε δημοσιεύσει με πιο αποκαλυπτικό, από άλλα posts της, μπούστο.

«Ήταν για την Χριστίνα, αλλά, ουσιαστικά, αφορούσε όλες τις γυναίκες του πλανήτη. Προφανώς, στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτές που γίνονται μαμάδες, ότι ο ρόλος της μαμάς δεν σημαίνει ότι σβήνει τον ρόλο της γυναίκας. Μπορείς να τα κάνεις όλα.

Γενικά, όλοι οι άνθρωποι, μαμάδες, άντρες, γυναίκες, παιδιά, όλοι θα κάνουν ότι θέλουν. Οποιαδήποτε φορά κάποιος ή κάποιοι προσπαθούν να βάλουν νόρμες και κανάλια άλλους ανθρώπους, είναι λάθος», είχε δηλώσει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Φυσικά και τα σχόλια αυτά δεν πτόησαν τη Χριστίνα, η οποία συνεχίζει με αυτοπεποίθηση να δείχνει κομμάτια του εαυτού της και μάλιστα με μία νέα δημοσίευση την Τετάρτη 7/12 την είδαμε να ποζάρει με κόκκινο εσώρουχο και τις καρό πιτζάμες της κάτω από το δέντρο.

Η νέα φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο
«Άνετο, χριστουγεννιάτικο, θηλυκό, άνετο, εορταστικό, σέξι…», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts