Μιχάλης Αεράκης: Συνεχίζει στον Σασμό; Κατεβαίνει υποψήφιος Ευρωβουλευτής

Ο Μιχάλης Αεράκης, ο εμβληματικός παπα Μιχάλης του «Σασμού», ο οποίος για 3 σεζόν έχει αγαπηθεί όσο λίγοι τηλεοπτικοί χαρακτήρες, ο ήρωας ο οποίος κρατά όλα τα μυστικά της Άνω Ποριάς και παίζει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις του σασμού, κατεβαίνει υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Σήμερα, στον αέρα της εκπομπής Happy Day ξεκαθάρισε ότι, παρά την υποψηφιότητά του, θα συνεχίσει κανονικά ο ρόλος του στο «Σασμό».

«Σασμός δεν γίνεται χωρίς τον παπά-Μιχάλη κι επειδή υπάρχει ενδεχομένως μια παραπληροφόρηση, ότι τώρα, ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής θα φύγει από τον Σασμό, όχι δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Θα συνεχίσω κανονικότατα, απλά υπάρχουν άλλου είδους δεσμεύσεις, που έχουν σχέση με τα τρέιλερ κλπ. Αλλά τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά», είπε ο Μιχάλης Αεράκης.

Κατόπιν ο ηθοποιός στήριξε δημόσια τον Δημήτρη Παπανώτα, που τέθηκε εκτός από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Πραγματικά λυπήθηκα, άξιζε κάτι περισσότερο. Είμαι δίπλα του και λυπήθηκα για την τροπή που πήρε το όλο ζήτημα».

Τέλος από τον Σασμό ο Μιχάλης Αεράκης;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts