Μπισμπίκης τέλος από τον Σασμό – Μάθε πότε τελειώνει ο ρόλος του Ανδρέα Βρουλάκη

Σασμός: Άμεσα ετοιμάζεται σεναριακά το τέλος του ρόλου του Βασίλη Μπισμπίκη από τον Σασμό μετά από τη δυναμική «εισβολή» του στην επιτυχημένη σειρά!

Ο Ανδρέας Βρουλάκης θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν για τους ήρωες που ζουν στην Άνω Ποριά μετά την απόφαση του ηθοποιού να μη δεχτεί την πρόταση της παραγωγής της σειράς να επεκταθεί ο ρόλος του.

Σύμφωνα με τη Real, ο Βασίλης Μπισμπίκης εξαρχής είχε συμφωνήσει για περιορισμένο αριθμό επεισοδίων που θα διαρκούσε ο ρόλος του ήρωά του Ανδρέα Βρουλάκη ο οποίος ενεπλάκη με έντονο και αιφνίδιο τρόπο στην ιστορία των υπόλοιπων.

Όταν οι άνθρωποι της παραγωγής της σειράς διαπίστωσαν ότι ο συγκεκριμένος ρόλος έκανε «γκελ» στο τηλεοπτικό κοινό, πολύ παραπάνω από ό,τι υπολόγιζαν αρχικά, αποφάσισαν να του κάνουν πρόταση για παράταση της συνεργασίας τους όμως ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε ήδη κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια και είχε ήδη κλείσει συνεργασίες. Έτσι, η απάντησή του ήταν αρνητική στην πρόταση των ανθρώπων του Σασμού.

Έτσι, η συγκεκριμένη συνεργασία, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, ολοκληρώνεται στο 65ο επεισόδιο, κάτι που σημαίνει ότι στα τέλη Ιανουαρίου θα αποχαιρετήσουμε τον Βασίλη Μπισμπίκη από τον Σασμό.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Εκτάκτως την Κυριακή – Ύποπτη η Καλλιόπη για το θάνατο του Λάζαρου

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts