«Ξύπνησα στο νοσοκομείο», λέει ο Δημήτρης Μοθωναίος για το σοβαρό τροχαίο

Στούντιο 4: Ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος, σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε μεταξύ άλλων, για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σε ηλικία 26 ετών, αλλά και για τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά.

«Στα 26 μου με χτύπησε αυτοκίνητο. Ήταν βράδυ. Δεν το κατάλαβα πώς έγινα. Ξύπνησα στον νοσοκομείο το πρωί. Έκανα εγχείρηση στο πρόσωπο, διαταράχτηκε πάρα πολύ το σύστημα με το σοκ. Έμεινα έναν μήνα στο νοσοκομείο και μου πήρε έξι μήνες να περπατήσω. Είχα κλείσει σεζόν για το Εθνικό και χάθηκε.

Πέντε μέρες πριν από το ατύχημα με είχαν πάρει για μια σειρά, το Κάρμα για να κάνω έναν ανάπηρο. Πήρα τη Ρέινα Εσκενάζυ και της είπα ότι είμαι έτοιμος. Γύρισα στο σπίτι μου με τη μητέρα μου, έρχονταν με έπαιρναν με πατερίτσες για το γύρισμα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Μιλώντας για το πώς αποδέχτηκε την πρόταση για το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, διηγήθηκε πώς ενώθηκαν οι χημείες τους από μια συνέντευξη που του έκανε και μετά του έκλεισε ραντεβού για να συζητήσουν για την εκπομπή.

«Είχε τρελαθεί η Φαίη από τη συνέντευξη και το καλοκαίρι με πήραν από τον ΑΝΤ1 να κάνω ραντεβού μαζί της γιατί από τη συνέντευξη με ήθελε. Πήγα να κάνω ένα ραντεβού γιατί σε όλα πηγαίνω. Ήταν ευγενέστατη και μου πρότεινε κάτι που ήταν εκτός πλαισίου της εκπομπής. Εν τέλει δεν μας βγήκε γιατί όπως είδα την εκπομπή από μέσα δεν θα γινόταν. Ήταν κοινή η συμφωνία ότι δεν βγαίνει και έμεινε μία φιλία και μια σχέση που μου επέτρεψε να καταλάβω γιατί είχα βρεθεί στην εκπομπή, είχε νόημα η σύνδεση. Ήταν σουρεαλιστικό να είμαι μέρος μιας πρωινής εκπομπής. Πήγα να τρελαθώ! Πολύ ωραίο στην αρχή αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολη η πρωινή εκπομπή. Ο ηθοποιός είναι κομμάτι της δουλειάς. Κι εκεί κάποια περσόνα δημιουργείς αλλά είναι πολύ δύσκολο. Ήταν όλοι οι συνάδελφοι βέβαιοι ότι έχω τρελαθεί και με ανησυχία επικοινώνησαν μαζί μου και με κάποιους ήρθα σε ρήξη», κατέληξε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts